Oglasila se porodica devojke koja tvrdi da je Medlin Meken: "Uvek želela popularnost"

24.02.2023

21:39

0

Autor: M.M.

Julija tvrdi da ima "dokaze" koji potkrepljuju njene tvrdnje da je nestala britanska devojčica

Oglasila se porodica devojke koja tvrdi da je Medlin Meken: "Uvek želela popularnost"
Copyright Profimedia; Printscreen Instagram

Julija Faustina (21) iz Poljske izazvala je haos na društvenim mrežama nakon što je otvorila nalog na Instagramu @iammadeleinemccann (ja sam Medlin Meken).

Porodica devojke iz Poljske, koja je ubeđena da je nestala Medlin Meken iz Velike Britanije, rekla je da je "razorena" zbog trenutne situacije. Julija tvrdi da ima "dokaze" koji potkrepljuju njene tvrdnje da je nestala britanska devojčica, a sada se oglasila i porodica ove Poljakinje.

Medelin je nestala iz porodičnog apartmana tokom odmora u Portugalu 2007. godine. Uprkos nekoliko policijskih istraga, poznato je malo informacija o tome šta se desilo devojčici nakon otmice.

Policija veruje da je Medlin ubijena i optužila je nemačkog pedofila Kristijana Bruknera (47) za njeno ubistvo.

Julija je objavila "dokaze" uključujući i mrlju u oku i pegicu na nozi na istom mestu kao i Medlin, prenosi Mirror.

Poljska organizacija Missing Years Ago objavila je saopštenje u ime Julijine porodice.

Oni tvrde da imaju "sećanja" i fotografije koje diskredituju Džulijine tvrdnje.

Njihovi sopstveni dokazi pokazuju da je "očigledno da je Julija naša ćerka, unuka, sestra, nećaka, rođaka i polunećaka".

- Za nas kao porodicu očigledno je da je Julija naša ćerka, unuka, sestra, nećaka, rođaka i polunećaka. Imamo sećanja, imamo fotografije. Julija takođe ima ove fotografije jer ih je uzela iz porodičnog doma sa izvodom iz matične knjige rođenih, kao i brojne otpuste iz bolnice - rekla je porodica u saopštenju.

Dodali su da su se uvek trudili da razumeju sve situacije koje su se dešavale sa njom.

- Pretnje na našu adresu od Julije, njene laži i manipulacije, aktivnosti na internetu. Sve smo to videli i pokušali da sprečimo, da objasnimo, tražili smo da prestane. Uvek smo se trudili da joj pomognemo da stane na noge. Ona je punoletna već nekoliko godina. Iselila se iz kuće. Nekada je htela da bude pevačica, model. Uvek je želela da bude popularna. Sada je dobila milion pratilaca - istakla je porodica u saopštenju.

Porodica Poljakinje istakla je da je "očigledno da Julija nije Medlin".

- Razoreni smo trenutnom situacijom - dodali su.

Međutim, privatni detektiv Francisko Marko je istakao da bi DNK test trebalo da bude urađen kako bi se završilo sa ovim slučajem i da bi se izbeglo stvaranje daljih spekulacija.

Policija u Poljskoj je takođe uključena u ovaj slučaj, a istražitelji su rekli da će razmotriti sve dokaze i izvore informacija pre nego što donesu bilo kakve zaključke.

Nestanak Medlin Meken izazvao je ogromnu pažnju javnosti širom sveta i bio je jedan od najvećih slučajeva nestanka dece u istoriji Velike Britanije. Iako je prošlo više od 15 godina od njenog nestanka, njeni roditelji nastavljaju da se bore da saznaju istinu o tome šta se desilo sa njihovom ćerkom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike