Istraživanje pokazalo: Nisu samo žene te koje vole komplimente, a muškarci na ova tri posebno "padaju"

25.06.2022

19:25

0

Autor: Z.A.S.

Takođe, otkriveno je i da oba pola povremeno znaju da odbiju komplimente

Istraživanje pokazalo: Nisu samo žene te koje vole komplimente, a muškarci na ova tri posebno "padaju"
Pixabay

Svi volimo komplimente i svakom prija da mu neko uputi poneku lepu reč. A iako vlada mišljenje da su žene te koje najviše uživaju u njima, jedno istraživanje pokazuje da to baš i nije tako.

Naime, možda će vas ovo iznenaditi, ali istraživači su otkrili da se zapravo muškarci komplimentima raduju mnogo više od žena.

Takođe, otkriveno je i da oba pola povremeno znaju da odbiju komplimente. Tačnije, 52 posto žena i 37 posto muškaraca komplimente povremeno ne prihvata. Do toga uglavnom dolazi kada se neko ne oseća prijatno ili kada ne želi da bude u centru pažnje.

Profimedia
 

Anketa koja je sprovedena otkrila je i šta je potrebno reći da bi se sagovornik osetio lepo i prijatno. Kada su u pitanju muškarci, tri rečenice će im provereno izmamiti osmeh na lice.

Nećemo vas držati u neizvesnosti, već ćemo vam odmah reći da vole komplimente na račun izgleda i godina, ali i one koji se odnose na njihovu inteligenciju.

Profimedia
 

"Deluješ jako inteligentno",

"Izgledaš srećno",
"Izgledaš dobro za svoje godine", rečenice su koje nijednog muškarca, ako je sudeći po ovom istraživanju, neće ostaviti ravnodušnim, tako da... znate šta vam je činiti ukoliko nekog od njih želite da usrećite.

BONUS VIDEO:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti