Da li je ovo najsmeliji stajling trudnice, najmlađe milijarderke i članice klana Kardašijan-Džener?

11.09.2021

11:20 >> 10:03

0

Autor: Z. A.

Kajli Džener je najmlađa članica pripadnica najpoznatije rijaliti porodice, od malih je nogu pred kamerama i dobro zna kako se privlači pažnja

Da li je ovo najsmeliji stajling trudnice, najmlađe milijarderke i članice klana Kardašijan-Džener?
Kajli Džener - Copyright Profimedia

Najmlađa sestra iz klana Kardašijan-Džener zgrnula je silno bogatstvo zahvaljujući svojem brendu kozmetike „Kylie Cosmetics“, a nedavno je objavila veliku vest da ponovno očekuje prinovu sa svojim partnerom reperom Trevisom Skottom s kojim ima i ćerkicu Stormi Vebster.

Mlađana preduzetnica uputila se na rođendanski party prijatelja Faija Kedre u Njujorku, a njen dolazak, kao i obično nije mogao proći nezapaženo.

čitajte i ovo

Za tu svečanu priliku 24-godišnja biznismenka koja se svojevremeno našla i na „Forbsovoj“ listi mladih milijardera odabrala je neobičan kombinezon od čipke poznatog američkog dizajnera LaQuan Smitha u kojem je posebno do izražaja došao njen trudnički stomak.

Kajli Džener, Foto: Profimedia

Kajli Džener je kosu podigla u ležernu punđu, a stajling je dodatno nadogradila natikačama na visoku petu i crnim oversized sakoom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Modni znalci odmah su se prisetili kako je sličan outfit 2015. nosila i njezina sestra Kim Kardašijan dok je bila trudna, a sudeći po svemu, Kajli se za ovaj nesvakidašnji look najverovatnije nadahnula Kiminim modnim izborom.

Inače, prvu je trudnoću Kjli skrivala od očiju javnosti, a ovoga puta srećnu vest o dolasku bebe objavila je putem društvenih mreža emotivnim videom.

čitajte i ovo

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike