Za nju kažu da je moćnija i od "Voga": Influenserka Kjara Feranji dobila najviše državno priznanje za pomoć tokom pandemije

07.12.2020

15:35

0

Ona i suprug, pevač Fedez, danas primili odlikovanje

Za nju kažu da je moćnija i od "Voga": Influenserka Kjara Feranji dobila najviše državno priznanje za pomoć tokom pandemije
Copyright Profimedia

Ona je jedna od najuticajnijih blogerki na svetu. Trudna Kjara Feranji i njen suprug Fedez danas su odlikovani u Milanu.

Naime, oni su poneli najviše državno priznanje za pomoć svom narodu tokom pandemije koronavirusa koja traje već skoro godinu dana, a Italiju je ozbiljno pogodila još u prvom talasu.

-Danas, u našem gradu Milanu, primili smo najveće priznanje od svih – “Ambrogino d’Oro, za pomoć koju smo pružili našem rodnom gradu. Tokom pandemije uspeli smo da sakupimo novac za novu intenzivnu negu sa više od 30 kreveta, napravljenu u rekordnom roku. Priznanje je i za podizanje svesti ljudi. Danas slavimo velike ljudske priče  i sigurna sam da je ovo samo početak. Volim te, Milano – napisala je ona na svom Instagram profilu.

Ona je na dodelu došla besprekorno stilizovana u odevnoj kombinaciji koja se savršeno uklapa uz onu koju je poneo i njen suprug.

Kjara je jedna od onih modnih influenserki za koju se uvek čuva mesto u prvom redu na svim modnim revijama širom sveta. Sa pevačem Fedezom ima već jednog sina, Lea, a sada njih dvoje čekaju devojčicu.

Nju na Instagramu prati više od 22 miliona ljudi, tako da je njen uticaj izuzetno veliki, a rado deli i sve trenutke iz privatnog života.

Saznaj više:

Stižu rode: Najbogatija influenserka čeka bebu po drugi put

Mali ja: Slavni u istim kombinacijama sa svojom decom, čak ni najjači MMA borac nije odoleo ovom trendu

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike