Bizaran trend zavladao među ženama: Umesto gela, na kosu stavljaju lubrikant - blogerka pokazala kako se koristi (VIDEO)

05.03.2023

14:59

0

Autor: Z.A.S.

Šta mislite, kakvi su rezultati?

Bizaran trend zavladao među ženama: Umesto gela, na kosu stavljaju lubrikant - blogerka pokazala kako se koristi (VIDEO)
Žena stavlja balzam na kosu - Copyright Freepik

Poznate blogerke i one koje još uvek nisu izuzetno popularne, ali streme ka tome, često na svojim profilima na društvenim mrežama objavljuju razne videe u kojima dele sopstvena iskustva o proizvodima koje koriste.

Među njima je i Kris Mel, koju prati više od 122.000 ljudi, a koja često priča o bjuti trikovima kojima se služi. Ovoga puta je prilično iznenadila svoje pratioce.

Već neko vreme kruži priča da jedan proizvod, koji se koristi tokom vrelih intimnih igrica, može da služi i kao učvršćivač za kosu, Kris je odlučila da proveri da li je to istina.

Koji proizvod je u pitanju?

Verovali ili ne, ali reč je o lubrikantu.

Šta je Kris uradila?

Ova blogerka je prvo oprala kosu, zatim je na mokru kosu, celom dužinom, nanela lubrikant. Zatim je kosu pažljivo gužvala i, na kraju je osušila pomoću difuzera.

Ukoliko ste pomislili da je sve pošlo po zlu - prevarili ste se. Rezultat je zapanjujuće dobar, a kovrdže joj deluju sjajno i definisano.

- Mama, nije ono što misliš. Testiranje cake za lokne. Bila sam šokirana, kovrdže su mekane, vazdušaste. Kako vam se sviđa ova alternativa za gel - napisala je Kris uz opisu videa.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike