Vratila se Melanija Tramp i odmah održala lekciju iz poslovnog stila, uz vrtoglavo visoke štikle i preskupu tašnu (FOTO)

09.11.2022

15:18

0

Autor: Z. A.

A baš smo se pitali gde je nestala žena od stila

Vratila se Melanija Tramp i odmah održala lekciju iz poslovnog stila, uz vrtoglavo visoke štikle i preskupu tašnu (FOTO)
Melanija Tramp - Copyright Profimedia

Melanija Tramp je bez sumnje bila jedna od najbolje obučenih prvih dama u istoriji, ali nakon što je njen suprug Donald izgubio na predsedničkim izborima nije se pojavljivala u javnosti, a svet nije više mogao da prati njena besprekorna modna izdanja.

Do juče.

Juče je Melanija ozarila sve koji vole kako se ona nosi i to kada na glasanju u Palm Biču, gde sada Trampovi žive, pojavila u još jednom besprekornom autfitu.

Profimedia
 

Lepa Slovenka izabrala je jednostavan, poslovni autfit kome je zaista nemoguće naći manu - njen izbor pao je na haljinu sa potpisom brenda Alexander McQueen čija je cena 1.990 dolara.

Haljina midi-dužine skrojena je tako da na prvu izgleda kao da je reč o suknji i bluzi, a donji deo dolazi u sivoj boji i sa naborima, dok gornji deo krase debele bretele, okrugao izrez i diskretne bele prugice na crnom materijalu.

Profimedia
 

Stajling je začinila luksuznim aksesoarom: "Louboutin" salonkama sa vrtoglavo visokom potpeticom i "Hermès" tašnu, koja košta tričavih 14.000 dolara

Ova 52-godišnja Slovenka retko kad nosi nakit, pa je i ovog puta odabrala minimalizam. 

Još jedna zanimljivodst jeste da je sve vreme imala osmeh na licu, što je netipično za nju.

AP Photo/Andrew Harnik
 

Bonus video:

 


 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike