Tako se to nosi u Holivudu: Kaput i sandale? Može – ako si Andželina Džoli

31.10.2022

16:49

0

Autor: Z. A.

Ona je poznata po stilu tzv. prikrivenog luksuza

Tako se to nosi u Holivudu: Kaput i sandale? Može – ako si Andželina Džoli
Anđelina Džoli - Copyright Anđelina Džoli Profimeida

Da su holivudske zvezde samo obični ljudi, vidimo svakoga dana - kad nema reflektora i kamera, vole da se oblače ležereno i nehajno. Baš takav je staling Andželine Džoli zabeležen na ulici Los Anđelesa ovih dana.

Jednostavni, naizgled bazični komadi odeće njen su zaštiti znak, baš kao i neutralne nijanse: crna, bela, siva i bež. Andželina Džoli modno odvažnija izdanja čuva za poziranje na crvenom tepihu, a privatno nosi udobne, savršeno krojene komade, koji samo naizgled deluju obično.

Uglavnom je reč o komadima s potpisom luksuznih brendova poput „The Row“, „Loro Piana“, „Brunello Cucinelli“, a koji se još nazivaju „prkrivenim luksuzom“ jer nemaju vidljiv logo, a nose ih samo oni najbogatiji.

Profimedia
 

Lepa glumica snimljena je u šopingu sa asistentkinjom, a pažnju je privukla zbog neobičnog modnog spoja - kaputa i glomaznih sandala. Uz pantalone ravnih i širih nogavica te jednostavnu majicu Džolijeva je nosila crni kaput i glomazne, ravne sandale što je neobičan spoj za visoke, ali i niske temperature kakve sigurno ne vladaju trenutno u Los Anđelesu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike