Četiri bela autfita za finale leta: Andželina Džoli ne izlazi iz ležernih elegantnih komada i udobnih papuča (FOTO)

17.08.2022

13:39

0

Autor: Z. A.

Ona zna kako se nosi najmodernija neboja 2022. godine

Četiri bela autfita za finale leta: Andželina Džoli ne izlazi iz ležernih elegantnih komada i udobnih papuča (FOTO)
profimedia-0708687676 - Copyright Profimedia

Andželina Džoli poznata je po elegantnom modnom stilu i naglašenom modnom minimalizmu. Njenu garderobu čine bezvremenski i profinjeni komadi koji odolevaju prolaznim trendovima. Ženstveni i odmereni krojevi laskaju figuri, a slavna glumica najčešće poseže za belom, crnom i bež bojom.

I ovog puta 47-godišnja holivudska glumica bila je oličenje elegancije, a vešto oko paparaca snimilo ju je za vreme kupovine u društvu sina, 14-godišnjeg Knoksa. I za ležeran izgled Andželina je izgledala jednostavno šik a okosnicu stajlinga je činila bijela wrap haljina maksi kroja koju je uparila s krem „Valentino“ papučama.

Profimedia
 

Nežna i lepršava haljina istakla je glumičinu siluetu, a Andželina je dodala i bež „Christian Dior“ crossbody torbicu i krem pleteni džemper koji je nosila prebačen preko ruke.

Profimedia
 

Andželina je zauzeta i kao glumica, i kao rediteljka i kao majka, a u svim situacijama bira jednostavne elegantne komade.

Ranije ovoga leta već smo imali prilike da vidimo bela izdanja jedne od najlepših žena sveta, a uz njih obavezno nosi papuče.

Profimedia
 
Profimedia
 
Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike