Miris uspeha: Džoni Dep potpisao novi sedmocifreni ugovor sa modnom kućom Dior

10.08.2022

09:25

0

Autor: D. R.

Džoni ne časi časa i uveliko je u poslu

Miris uspeha: Džoni Dep potpisao novi sedmocifreni ugovor sa modnom kućom Dior
Džoni Dep - Copyright Profimedia

Džoni Dep je spreman da se vrati na posao. Nakon što je pobedio u tužbi za klevetu protiv bivše Amber Herd, glumac je produzio unosan ugovor sa Diorom.

Dobro obavešten izvor kaže da je francuski luksuzni brend "obnovio i uvećao dogovor" sa Depom, a tvrde da je novi ugovor vredan "sedam cifara", odnosno barem milion dolara i da će popularni glumac nastaviti da bude zaštitno lice Diorovog muškog parfema "Sauvage", prenosi Eonline.

Nagoveštavajući da je veza između Depa i Diora i dalje jaka, zvanični Instagram nalog brenda je objavio fotografije i snimke Depa u bekstejdžu sa jednog od njegovih nedavnih koncerata u Parizu, koje je snimio čuveni fotograf Greg Vilijams.

"Neustrašiv, ali čovek, baš poput Sauvagea", pisalo je 8. avgusta. U drugom snimku, vidi se kako drži gitaru i izlazi na binu pred uzbuđenu publiku i izgovara:

- "Sauvage" donosi mnogo uspomena, mnogo nastupa.


Zvezda Pirata sa Kariba je zaštitno lice Diorovog "Sauvage" od 2015. Ovaj proizvod je bio najprodavaniji tokom njegovog nedavnog suđenja sa Amber Herd. Preciznije, na svake tri sekunde je prodavana jedna bočica parfema, što je Dioru donelo milionsku zaradu, te ne čudi da modna kuća želi da nastavi saradnju sa glumcem.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike