„Dior“ svakih nekoliko sekundi proda bočicu parfema za koji je zaštitno lice Džoni Dep

26.05.2022

13:37

0

Svake tri sekunde se proda bočica „Sauvage“ parfema

„Dior“ svakih nekoliko sekundi proda bočicu parfema za koji je zaštitno lice Džoni Dep
profimedia-0089629550 - Copyright Profimedia

Filmska karijera slavnog glumca Džonija Depa možda trpi posledice zbog njegovog sudskog sukoba i optužbi bivše supruge Amber Herd, ali u svetu parfema, priča je sasvim drugačija.

Bočica „Diorovog“ parfema „Sauvage“ čije je Dep zaštitno lice proda se svakih nekoliko sekundi.

Ovu neverovatnu činjenicu na svom je Tviteru podelio i analitičar Džon Pompliano koji se osvrnuo na članak Marije Klari s početka godine gde je ovaj parfem proglašen najprodavanijim.

On je, pak, utvrdio i koliko novca ovaj parfem donosi „Dioru“.

- Uprkos tome što je većina brendova odbacila Džonija Depa, „Dior“ je odlučio da ostane uz njega. Zašto? Bočicu njegovog mirisa „Sauvage“ prodaju svake tri sekunde. Sa 160 dolara po bočici, to bi značilo da dnevno zarade preko 4,5 miliona dolara - objasnio je Pompliano.

Uz ovu ogromnu svotu novca jasno je zašto parfemski gigant nije okrenuo leđa Depu uprkos pritisku koji je trpeo sa svih strana.

Naime, i PR agent, Mark Bokovski, je takođe tvrdio da Depa treba odbaciti. U razgovoru za „The Guardian“, on je rekao:

- Mislim da bi bilo razumno da „Dior“ prekine veze sa Depom. Sve se može zaustaviti pritiskom na dugme ako to zaista žele. Brend kao što je „Dior“ ne gleda samo na ovu stranu sveta. Stav prema Depu u Velikoj Britaniji biće veoma drugačiji od onog u istočnoj Evropi, na primer. Brendovi se nadaju kratkoročnom gubitku pamćenja i dugotrajnoj amneziji.

Glumac je, podsećamo, zaštitno lice „Sauvagea“ od njegovog lansiranja 2015. godine, a „Dior“ je ostao uz svog čoveka i izgleda da je parfem izdržao trenutnu kontroverzu oko Depa.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike