Neverovatna transformacija Džonija Depa: Prvo pojavljivanje glumca u javnosti nakon što je pobedio Amber Herd na sudu (FOTO)

22.06.2022

14:32

0

On je započeo turneju sa Džefom Bekom

Neverovatna transformacija Džonija Depa: Prvo pojavljivanje glumca u javnosti nakon što je pobedio Amber Herd na sudu (FOTO)
profimedia-0685955046 - Copyright Profimedia

Nedeljama unazad pratili smo suđenje između Džonija Depa i njegove bivše supruge Amber Herd, a i njihovi stajlinzi obeležili su težak proces.

Par se pojavljivao u poslovnoj garderobi, pa smo navikli da ih vidimo uglavnom u košuljama i sakoima. Ipak, sve se promenilo kada je glumac započeo turneju s legendarnim muzičarem Džefom Bekom.

Profimedia
Džoni Dep na jednom od suđenja

Pre dva dana na Helsinki Bluz Festivalu u Finskoj, Džoni je izašao na binu i iznenadio publiku novim izdanjem. Umesto vezane kose, odela i kravate, glumac se poklonio obožavateljima puštene kose, a obrijao je bradu i brkove, te posle mnogo godina izmenio prepoznatljiv imidž.

Profimedia
Džoni Dep na koncertu

Podsetimo, Amber Herd izgubila je proces protiv Depa koji je on vodio protiv nje za klevetu. Ona bivšem mužu mora da plati deset miliona dolara odštete zbog teksta koji je pisala za Vašington Post, a u kome je indirektno tvrdila da je bila podvrgnuta nasilju u porodici. 

Međutim, ona je sad priznala da nema novca da isplati glumca.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike