Hale Beri u 55. godini izgleda kao bomba, a od njenog dekoltea vrti se u glavi i ženama i muškarcima: U ovome je njena tajna (FOTO)

30.04.2022

07:21

0

Zaista izgleda kao devojčurak

Hale Beri u 55. godini izgleda kao bomba, a od njenog dekoltea vrti se u glavi i ženama i muškarcima: U ovome je njena tajna (FOTO)
HALLE_BERRY_0236_R, photo Adrienne Raquel - Copy - Copyright Adrienne Raquel

Hale Beri ima 55 godina, a opet važi za jednu od najzgodnijih holivudskih lepotica.

Mnogo vremena provodi u sali za fitnes, na društvenim mrežama malo, malo pa pokaže svoje isklesano telo, ali poslednja fotografija zalepila je za ekran i žene i muškarace.

Ona je pozirala u srebrnom kombinezonu brenda Amen, koji je istakao njenu figuru, ali svu pažnju je ukrao duboki dekolte.

- Život nije savršen, ali ovaj prokleti kombinezon jeste - napisala je Hale u opisu fotke, a isto bi se moglo reći i za njeno telo.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Ali to što Hale Beri i u šestoj deceniji pleni izgledom nije slučajnost već posledica truda koji ulaže. Glumica redovno trenira, često objavljuje fotke i snimke sa treninga na Instagramu, a omiljeni su joj boks, trčanje i joga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Pored toga, ova lepotica vodi računa i o ishrani. Ona je jednom prilikom otkrila da redovno jede supu od kostiju, te da je i to tajna njenog mladalačkog izgleda, pošto ova hrana sadrži dosta kolagena.

Profimedia
 

Takođe, izbegava sokove, a pije limunadu i kombuhu, često jede povrće, ali ističe da je važno i da se ponekad počastite, tj. da prosto pojedete šta god da vam se jede.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike