U Novom Sadu postoji neobičan hotel: Na vama je da ponesete hranu, a cena noćenja je samo 800 dinara! (VIDEO)

14.11.2021

09:30

0

Tokom sezone odmora u njemu se traži krevet više

U Novom Sadu postoji neobičan hotel: Na vama je da ponesete hranu, a cena noćenja je samo 800 dinara! (VIDEO)
cat-g6339c2a2f_1920 - Copyright Pixabay

Kada krene sezona odmora uvek se pitamo šta ćemo sa našim kućnim ljubimcima. U kući se vodi polemika da li na putovanje povesti i svog psa ili mačku  ili ih pak ostaviti u nekom pansionu.

U svetu niče sve više hotela samo za životinje, a ovaj trend nije zaobišao ni nas.

Novi Sad se tako može pohvaliti činjenicom da stoji rame uz rame sa zapadnim trendovima, s obzirom da ima nekoliko hotela za mačke, i to sa stručnim osobljem, koje svakodnevno brine o ovim malim, čupavim stvorenjima.

– Raspolažemo sa ukupno 19 boksova za mačke, tako da u jednom momentu toliki broj mačaka možemo da primimo. Hotel postoji nekoliko godina i posećenost je standardno velika. Najveća je tokom letnjih meseci kad je većina vlasnika na odmoru, što je bila i primarna ideja pokretanja pansiona – kaže  vlasnik jednog hotela za mačke u Novom Sadu.

On dodaje da je na ideju o pokretanju hotela za mačke došao potpuno spontano. U kući u kojoj živi oformio je prostoriju u koju je smestio krznene ljubimce. Zatim je postavio bunkere, prateću opremu i police predviđene za igru.

Printscreen/YouTube, Xiedubbel
 

Kako napominje, cena prenoćišta za mačku u njegovom hotelu je 800 dinara. U cenu je uračunat dnevni boravak sa noćenjem. Na vlasniku je da donese hranu, a sve drugo obezbeđuje hotel.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: nsuživo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike