Novorođenče je stiglo u kuću, a zlatna retriverka ga je iskopirala i omiljenu igračku počela da koristi kao dudu (VIDEO)

06.03.2023

10:05

0

Autor: Z.A.S.

Snimak je oduševio korisnike TikToka

Novorođenče je stiglo u kuću, a zlatna retriverka ga je iskopirala i omiljenu igračku počela da koristi kao dudu (VIDEO)
Zlatni retriver - Copyright Freepik

Dolazak novorođenčeta jedan je od najradosnijih trenutaka u svakoj porodici. Najsrećniji su, naravno, novopečeni roditelji, ali i kućni ljubimci, jer dobijaju nove malene prijatelje o kojima najradije brinu.

Zlatna retriverka Vini je, nakon što je novorođenče ušlo u kuću, vrlo brzo počela da ga kopira, pa je igračku počela da koristi kao dudu varalicu.

- Nosi svoju crvenu plastičnu patku kao da je duda - napisao je vlasnik u opisu snimka koji je objavio na društvenoj mrež TikTok, a koji je oduševio njegove pratioce.

Stručnjaci za životinje tvrde da zlatni retriveri mogu da budu fenomenalni sa decom, da su mirni i tolerantni, a da to posebno važi za one koji su od rane dobi socijalizovani.

Međutim, decu uvek treba držati pod nadzorom kada su u kontaktu sa životinjom, a sve ne biste li na vreme prepoznali znakove nezadovoljstva ili teskobe kod psa i kako biste, na taj način, izbegli sukobe.

Pored toga, decu je potrebno edukovati kako da pristupe psima i kako da se sa njima igraju.

@whitneyselbo She carries her new red rubber duck around the hosue like its a pacifier. Talk about being a golden 😂😂 #goldenretriever #goldensoftiktok #goldenretrieverpuppy #dogsandbabies #puppiesandbabies #pacifier #rubberducky ♬ original sound - Whitney Selbo🦋

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike