Haski koji koluta očima popraviće i najtmurniji dan i najlošije raspoloženje: Idealan video za dobro jutro!

06.12.2022

07:52

0

Autor: Z.A.S.

Nasmejao je milione, nasmejaće i vas

Haski koji koluta očima popraviće i najtmurniji dan i najlošije raspoloženje: Idealan video za dobro jutro!
Haski - Copyright Pixabay

Dunks, sibirski haski i njegova sestra Bela, velike su zvezde društvene mreže "Tik-Tok". Tamo ih prati skoro 100.000 ljudi koji redovno uživaju u smešnim i zanimljivim videima koje beleži i objavljuje njihova vlasnica, a u kojima glavne uloge, naravno, imaju njih dvoje.

U moru takvih snimaka, koji su prikupili more lajkova, nedavno se izdvojio jedan koji je nasmejao sve koji su ovaj video pogledali, a verujemo da će i vas.

Naime, u pitanju je snimak na kojem se vidi kako Dunks koluta očima. Samo ovaj video je lajkovan oko pet miliona puta, a korisnici ove društvene mreže su oduševljeni.

Na snimku se vidi Dunks kako leži na kauču i uživa i vlasnica koja je odlučila da ga probudi kako bi se on okrenuo prema njoj. U trenutku kada ga je nekoliko puta pipnula po šapi, on se okrenuo ka njoj i pogledao je. Međutim, nekoliko sekundi kasnije je samo zakolutao očima i vratio se u svoju prvobitnu pozu.

- Pogledajte kako moj haski koluta očima na mene - piše u samom videu, dok u opisu stoji: - Zna li on da ga ja hranim? -

@bellaanddunks does he not know that i feed him & scoop his poop?! #screammovie #husky #huskylife ♬ original sound - bellaanddunkin

"Tik-Tok" ekipa je oduševljena

Naravno, komentari samo pljušte, a:

"Kralj drame",
"Jel' tvoj haski u pubertetu?",
"Uvek počne kolutanjem očiju, još malo pa će ti i odbrusiti", samo su neki od njih.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike