Mačka koja kuva, majmun koji otvara pakete i veverice koje reklamiraju kikiriki zvezde su TikToka

09.06.2021

16:15 >> 10:46

0

Autor: Z. A.

Ove životinje su urenebesne

Mačka koja kuva, majmun koji otvara pakete i veverice koje reklamiraju kikiriki zvezde su TikToka
Copyright Printscreen: TikTok/Georgie Boy/Chipmunks of TikTok/ That Little Puff

Veverica koja promoviše kikiriki, majmun koji od sponzora dobija poklone i mačka koja pravi koktele. Oni su najpopularnije TikTok životinje i već su postali svojevrsni selebriti

Veverice sa naloga Chipmunk, majmuna Džordžija (Georgie Boy) i mačku Paf (Puff) na TikToku prati više od 20 miliona ljudi, a njihovi zabavni videi skupljaju mnogo pregleda i lajkova

Mačka Paf proslavila se svojim fora receptima, pa je tako dosad već „spremala“ koktel od paradajza, razne ledene čajeve i šejkove, a zna i kako da marinira meso. Njeni vlasnici prozvali su je životinjskim šefom, a mnogi su ga zavoleli jer im je neke recepte učinio zanimljivijim i jednostavnijim.

– On sve mesi svojim šapama i svaki recept priprema s ljubavlju. Svaki video možete pratiti na TikToku, ali i na Instagramu i YouTubeu, a najviše voli da kuva uz ASMR. Idealno je to za sve koji vole da slušaju zvukove sečenja hrane, miksanja povrća i voća, te mijaukanja simpatične mace Paf – pričaju vlasnici.

@thatlittlepuff

No one can say no to strawberry plus Sprite, right?😉#fy#fyp#thatlittlepuff#asmr#NotAngry#ChrisJames#PuffMusic

♬ Not Angry – Chris James

Osim Pafa, velika senzacija na TikToku je i majmun Džordži Boj, koji svojim videima zabavlja oko 17,6 miliona ljudi svakog dana. On se proslavio videima u kojima otvara pakete koje mu šalju brojni sponzori ili pakete koje njegov vlasnik naručuje s interneta za njega.

Džordži, pogledaj, stigli su ti novi pokloni. Ovo su ti poslali iz „China Town Marketa“. Šta si to sve dobio? Majicu, torbice, privezak za ključeve? Vidim da ti se sviđaju novi pokloni – govori njegov vlasnik u videu u kojem on otvara još jedan od svojih poklon paketa. Ipak, najviše ga veseli kad dobije nešto za klopu.

– Neki su primetili da je Džordži mnogo srećniji kad se u paketu nalazi neka hrana nego igračke. Iako voli da otvara bilo koji paket koji mu dođe pod ruku.

@heresyourmonkeycontent

All of the ✨ p r i c e l e s s ✨ highlights from George’s second official #fanmailfriday 😲🐵

♬ original sound – Georgie Boy

Veverice Dinki, Stinki i brojne druge koje se kriju iza profila „Chipmunks of TikTok“ prati više od sedam miliona ljudi, a njima zauzvrat ne treba puno. Raduju se svakom pregledu, a jedino što im treba da bi snimile dobar video s vlasnicima u čijem dvorištu borave jesu lešnici ili neki dobar kikiriki.

– Stinki je prva veverica s kojom sam počeo da snimam. Ona je Dinkijeva mama. Ona je glavni razlog zašto smo otvorili ovaj TikTok profil – objasnio je vlasnik. U svakom novom videu, koji pogleda i do milion ljudi, veverice oduševljeno dolaze na njegov poziv po dnevnu dozu grickalica.

@chipmunksoftiktok

♬ original sound – Chipmunks of TikTok

– Mnoge oduševljava činjenica da veverice u usta mogu u isto vreme strpati i do desetak lešnika ili nekih drugih orašastih plodova. Veverica Skviši bila je čak i na vestima zbog toga – kaže vlasnik. A nakon što su se proslavile na TikToku, veverice, baš kao i majmun Džordži, redovno dobijaju grickalice od raznih sponzora koje su ih opazili na ovoj društvenoj mreži.

možda će vas i ovo zanimati

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike