Podesila je automatsko snimanje da bi zabeležila običan dan na plaži, a kada je videla ko je uleteo u kadar, prasnula je u smeh (FOTO)

19.10.2022

06:51

0

Autor: Z.A.S.

Na kraju je od snimka napravila nekoliko fotografija, a od njih je izradila razglednice

Podesila je automatsko snimanje da bi zabeležila običan dan na plaži, a kada je videla ko je uleteo u kadar, prasnula je u smeh (FOTO)
Galeb - Copyright Pixabay

Kada je Viktorija Klark iz jednog engleskog lučkog grada otišla na plažu, nije mogla ni da pretpostavi šta će, nakon kupanja, zateći u mobilnom telefonu.

Naime, nakon što je stigla, shvatila je da na plaži nema nikoga, pa je odlučila da podesi telefon na automatsko snimanje.

Kada je završila sa kupanjem i pregledala snimak koji je njen telefon za to vreme napravio, imala je šta i da vidi, i - nije mogla da prestane da se smeje.

U početku se, zapravo, nije dešavalo ništa zanimljivo, međutim, onda je jedan galeb prišao njenom telefonu i da stvar bude bolja, zadržao se ispred njega, okrenut ekranu, nekoliko sekundi, pozirajući.

I kao rezultat, nastala je serija fotografija koje izgledaju kao da je galeb fotografisao selfije.

 

 

Viktorija je čak izradila i nekoliko razglednica od tog snimka, jer se selfi galeba mnogima dopao i ubrzo je postao viralan.

 

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike