Imao je samo jedan zadatak: Poslala je supruga da pokupi psa sa šišanja, on vratio kući pogrešnog (VIDEO)

18.10.2022

06:39

0

Autor: Z.A.S.

Situacija koja se dogodila jednom bračnom paru još 2019. godine i dan danas je smešna

Imao je samo jedan zadatak: Poslala je supruga da pokupi psa sa šišanja, on vratio kući pogrešnog (VIDEO)
298264080_481065087356722_1712606269213912977_n - Copyright Printscreen: Instagram/ besch0815

Smešne situacije sa kućnim ljubimcima su maltene svakodnevica za one koji imaju pse i mačke.

Jedna takva situacija se dogodila bračnom paru i to zahvaljujući tome što je suprug, kojeg je žena poslala da pokupi njihovog psa sa šišanja, zamenio njihovog ljubimca sa tuđim.

Zvuči nemoguće, ali se desilo.

Koko i Rudi Salazar su već 23 godine u braku, a kako je Koko zbog smene od 15 sati na poslu bila preumorna, zamolila je Rudija da pokupi njihovog psa Bu Bera sa šišanja.

Sve je išlo normalnim tokom, pa se tako Rudi pojavio kod frizera i rekao da je došao zbog Koko. Rudi je, naravno, mislio na to da ga je poslala supruga Koko, međutim, potrefilo se da je tu bio i pas koji se tako zove, a slično izgleda kao i njihov.

Da koincidencija bude još veća, Koko je u tom trenutku bila spremna za povratak kući, pa ju je Rudi bez previše razmišljanja i uzeo.

Kada je stigao kući, njegova supruga je odmah shvatila da to nije njihov pas, a Rudi se pravdao time da su mu u frizerskom salonu dali pogrešnog psa i da su oni krivi. Koko je zatim podelila video na društvenoj mreži "Fejzbuk" u kojem se čuje kako govori: - Ovo nije Bu Ber, upravo si oteo psa! -

U intervjuu za "Paws Planet", Koko je objasnila da je njihov 10-godišnji unuk odmah znao da to nije njihov pas, jer je ovaj imao zube, a njihov pas ih nema. Zbunjeni suprug je na to samo rekao: - Nešto nije u redu sa Bu Berom... samo me gleda i čini se da je rastresen. -

Kada su se dobro ismejali, Koko je naredila Rudiju da "ode po pravog psa", a u opisu videa koji je podelila na "Fejzbuku" napisala je: - Najbolji muž, ikada! -

Ovaj incident se dogodio još 2019. godine i Bu Ber, nažalost, više nije sa njima, ali se ova porodica rado priseti smešnog trenutka koji je obeležio jedan period njihovih života.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike