Mačke koje su više od kućnog ljubimca: Obavljaju sitne kućne popravke, pomažu u bašti, masiraju vlasnike (VIDEO)

22.07.2022

09:37

0

Autor: D. R.

One svojim vlasnicima zaista olakšavaju svakodnevnicu

Mačke koje su više od kućnog ljubimca: Obavljaju sitne kućne popravke, pomažu u bašti, masiraju vlasnike (VIDEO)
ayla-verschueren-QveGycwg4GI-unsplash - Copyright Unsplash

Mnogi su mišljenja da su mačke samožive i sebične, da postoje same zbog sebe, a ne da bi nama koristile na bilo koji način. Neke od njih i zaista odaju takav utisak i izgledaju kao da su toga i svesne, pa to svojim vlasnicima svakoga dana daju do znanja.

Bez obzira na sve, mi ih volimo, mazimo, čuvamo i jednostavno ih prihvatamo onakvima kakve jesu, jer su neodoljive. Međutim, ponekad se dogodi da su neke od njih prave vrednice i da su od velike koristi - pritom ne računamo emocionalnu korist zvanu ljubav, nego sasvim praktičnu, svakodnevnu pomoć koja od njih dolazi. Neke to rade svesno, kako bi nam stvarno pomogle i olakšale život, dok je drugima glavna motivacija činjenica da im je nešto zabavno u tom trenutku. Ako nama pomaže, još bolje.

Svašta može biti zabavno u mačjem svemiru. Recimo, pomoći vlasniku da poveže kompjuter sa drugim komponentama. Učestvovati u prolećnoj sadnji bašte. Očistiti šapom vodu koju su prolile iz čaše. Odraditi vlasnici bjuti tretman lica jednom nežnom masažom šapicama ili pridržati haljinu koja se vuče po podu. Junački se baciti u WC šolju kako bi izvadili ostatak rolne toalet papira koja je unutra upala. Ležati i velikodušno dopustiti svojoj vlasnici da mačji stomak koristi kao držač mobilnog telefona. Uz njih se ispiti najefikasnije spremaju, a kako, pogledajte u urnebesnom videu:

Sve same junačke stvari, a mačke iz ovog videa su veoma zabavne i slatke pa ne čudi što je snimak pogledan više od 50 hiljada puta.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike