"Guči" lansirao modnu liniju za ljubimce: sve je šareno i u monogramima, na apsolutno sve su mislili, a cene su prava "sitnica" (VIDEO)

29.06.2022

06:10

0

Autor: Z.A.S.

Sve je urađeno od veštačkog krzna i veštačke kože, osim detalja, poput ručke torbe, koja je urađena od prave kože

"Guči" lansirao modnu liniju za ljubimce: sve je šareno i u monogramima, na apsolutno sve su mislili, a cene su prava "sitnica" (VIDEO)
Guči - Copyright Printscreen/Instagram/gucci

"Gucci" važi za jedan omiljenih modnih brendova, a od sada i vaši ljubimci mogu da uživaju u luksuzu. Poznata italijanska modna kuća je lansirala svoju prvu "Gucci Pet" kolekciju koja podrazumeva odeću i aksesoare za naše najdraže prijatelje.

Pretpostavljate, uradili su jakne i kabanice, ali i torbice za pse i mačke koje na sebi imaju prepoznatljiv "Gucci" monogram, a sve je izrađeno od veštačke kože i veštačkog krzna, osim detalja kao što su ručke na torbi, koje predstavljaju izuzetak, pa su irađene od prave kože.

Kada su u pitanju cene, zna se da luksuz ima svoju cenu, pa ćete tako, ukoliko budete želeli da je posedujete, "AirTag" torbicu sa dvostrukim "Gucci" monogramom platiti oko 19.000 dinara, dok ćete, za geometrijsku sofu za kućne ljubimce, morati da izdvojite skoro 8.000 evra.

- Šarena kolekcija inspirirana retro komadima daje priliku da ličnost svakog ljubimca zasija, a istovremeno je oda viziji individualnosti koju imaju kreativni direktori "Guccija" - piše na zvaničnoj stranici ovog modnog brenda.

Naravno, pored odeće, možete da kupite i "Gucci" činije kao i poklopce za njih, ali i ogrlice, povoce, a tu je i "Gucci" kauč za ljubimce koji dolazi u četiri uzorka, od kojih su dva geometrijska i dva cvetna.

Inače, interesantno je da je, pored geometrijskih i cvetnih, tu i uzorak jagode koji se pojavljuje na nekoliko komada u kolekciji.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike