Scena kao iz najlepšeg Diznijevog filma: Ovo neobično prijateljstvo je sve što vam je potrebno da vidite pred kraj radne nedelje (VIDEO)

16.06.2022

15:44

0

Autor: Z.A.S.

"Kada bi barem i mi naučili da tako budemo nežni jedni prema drugima"

Scena kao iz najlepšeg Diznijevog filma: Ovo neobično prijateljstvo je sve što vam je potrebno da vidite pred kraj radne nedelje (VIDEO)
Zlatni retriver - Copyright Pixabay

Prijateljstvo ne poznaje granice i u to smo se više puta do sada uverili. Pogotovo kada je u pitanju prijateljstvo, a svi znamo da u prijateljstvu uvek učestvuje i ljubav.

Nekada nas o svemu tome uče oni koje bi trebalo mi da učimo - životinje. Divne, plemenite, neiskvarene. Vole jednostavno, najjednostavnije - srcem.

Ovoga puta lekciju o "ljudskosti", ljubavi i prijateljstvu održao nam je jedan zlatni retriver. Džeks, kako se zove, pronašao je niotkuda novog i nadasve neobičnog prijatelja.

Ukoliko ste pomislili da je ovo priča o prijateljstvu psa i mačke - pogrešili se. Ovo je priča o prijateljstvu između psa i leptira.

Naime, u videu koji je objavljen na društvenoj mreži "Instagram", vidi se Džeks koji je ugledao prelepog crnog leptira, popeo se na klupu koja je tik uz prozor i nosem pozdravio svog novog prijatelja.

Nijednim potezom ga nije povredio, ili na bilo koji način pokušao da ga ugrozi, a očigledno je i sam leptir osetio da nema opasnosti po njega u prisustvu velikog retrivera, jer ni u jednom trenutku nije pokušao da se odatle skloni.

"Predivno je to što je Džeks nežan sa ovim krhkim stvorenjima", piše u opisu videa koji je oduševio korisnike "Instagrama" i odmah postao viralan.

"Kada bi barem i mi naučili da tako budemo nežni jedni prema drugima",

"Džeks, ti si predivan, simpatičan, nežni dečko"

"Ima tako nežno srce", samo su neki od komentara na ovu objavu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike