Pas neumorno sakriva novo mače od porodice kako niko drugi ne bi mogao da se igra sa njim (VIDEO)

14.06.2022

15:38

0

Autor: D. R.

"Mače je moje!"

Pas neumorno sakriva novo mače od porodice kako niko drugi ne bi mogao da se igra sa njim (VIDEO)
colleenraney53 - Copyright Printscreen/TikTok, colleenraney53

Kada su Kolin Harison i njena porodica usvojili malo mače po imenu Kasper, nisu bili baš sigurni kako će njihovi psi reagovati. Obično je njihova ljubimica, Mini, ta koja voli da brine o malim životinjama, ali čim je njihov drugi pas, Reks, upoznao Kaspera, tu se desila bukvalno ljubav na prvi pogled.

Reks je mnogo mlađi od Mini i voli da se igra, a on i Kasper imaju veoma sličnu energiju. Oni vole da se njuškaju, ližu, maze i igraju po ceo dan - i u početku, kad god bi neko drugi pokušao da se igra sa novim mačetom, Reks to ne bi dozvolio.

@colleenraney53 This is becoming an every night thing with these two! This is just a short clip of Rex snuggling and tucking Casper in at bedtime. ❤ He snuggles and nudges him and the blankets around until Casper is asleep inside his carrier or right outside of it. Rex won't let me have any part of it! #sleepypets #animalfriends #cat #dog ♬ original sound - colleenraney53

- U početku, Reks nije voleo da se iko približava mačetu. Bio je veoma zaštitnički nastrojen prema novom drugaru. Isto se ponaša i sa našom decom. Kad god su mače ili naša deca van Reksovog vidokruga ili u drugoj prostoriji do koje ne može da dođe, on samo sedi u blizini i cvili za njima - rekla je Kolin Harison za "The Dodo".

@colleenraney53 Ya'll this dog loves our new kitten. ❤ Rex follows Casper around everywhere, licks him, cuddles him, and plays with him. I am beginning to think he really thinks this kitten is his baby. 🤣#kitten #dog #animalfriends #pets ♬ original sound - colleenraney53

Ponekad, dok su Reks i Kasper pripijeni jedno uz drugo, on bi pokušavao da sakrije svoje mače od ostatka porodice - ali nažalost, Kasper je malo previše nemiran da bi dugo ostao skriven.

Reks toliko voli Kaspera da dugo vremena nije želeo da ga deli ni sa kim drugim. Sada polako prihvata tu ideju - sve dok Kasper provodi sa njim većinu vremena.

@colleenraney53 Whenever Casper is playing, Rex is always nearby watching ❤ it must wear Rex out watching after Casper all the time...you can just tell by that yawn at the end 😴 #dog #cat #animalfriends ♬ Funny Song - Cavendish Music

- Reksu više ne smeta da drugi uzmu mače ili se igraju sa njim, ali on ga stalno drži na oku - rekla je Kolin.

Čim su se Reks i Kasper upoznali, odmah su postali najbolji prijatelji, a cela porodica je tako srećna i zadovoljna dok ih gleda kako zajedno rastu.

BONUS VIDEO:


 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike