Nasmej se, ovo je skrivena kamera: Vlasnica odlučila da proveri šta njen pas radi dok ona nije kod kuće, snimak je smehotresan (VIDEO)

15.06.2022

07:21

0

Autor: Z.A.S.

Trči, jurca, skače, laje, provlači se ispod nameštaja... malo je reći da mu nije dosadno

Nasmej se, ovo je skrivena kamera: Vlasnica odlučila da proveri šta njen pas radi dok ona nije kod kuće, snimak je smehotresan (VIDEO)
Pudla - Copyright Pixabay

Nije retka pojava da vlasnici pasa i mačaka po kući postave skrivene kamere kako bi proverili šta njihovi ljubimci rade dok njih nema. I, moramo da priznamo, to je, što se nas tiče, uvek odlična ideja.

Ovoga puta imamo priliku da zavirimo u dom u kome živi štene pudle po imenu Biskvit. Njemu definitivno nikada nije dosadno, a sada je njegova vlasnica dobila i dokaz za to.

Pre nego što je izašla iz stana, na nekoliko mesta je postavila kamere i ostavila ih uključene. Zatim se pozdravila sa svojim medenim ljubimcem i otišla. Po povratku je imala šta i da vidi.

Ne samo da ne tuguje za svojom vlasnicom, već se i ludo zabavlja. Malo je reći da taj pas sam sebi napravi žurku i pošteno se izludi.

Osim što trči kroz sve prostorije, laje na jastuk, razvlači obuću, ova malena loptica skočica pravi i sopstvenu verziju igara bez granica, pa se tako provlači ispod nameštaja i nastavlja da luduje u svom stilu. A zašto i ne bi kad celu kuću ima samo za sebe.

Snimak je objavljen na društvenoj mreži Tik-Tok i odmah je postao viralan, a pregledan je čak 18,5 miliona puta.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike