Mladoženja na venčanju zabio mladi tortu u glavu i razljutio mnoge: „Ja bih se na tvom mestu razvela!“ Šta biste vi učinili? (ANKETA)

12.11.2022

12:14

0

Autor: Z. A.

Neki ljudi nemaju smisla za humor, a neke žene su zaista previše tolerantne. Zato borba i dalje traje

Mladoženja na venčanju zabio mladi tortu u glavu i razljutio mnoge: „Ja bih se na tvom mestu razvela!“ Šta biste vi učinili? (ANKETA)
Svadba čudnog para - Copyright Printscreen: TikTok/jadekennedy_777

Džejd Kenedi podelila je video sa svog venčanja, ali uskoro je dobila veliki broj kritika jer je  mladoženja snažno zalepio parče torte na šminku i frizuru svoje mlade, piše The Sun. I to snažno.

Dok je mlada stajala u venčanici sa besprekornom frizurom i šminkom, njen novi suprug otišao je do njihove svadbene torte. Zatim je rukom uzeo komad torte i krenuo prema mladi. Pokušala je da pobegne, ali on ju je sustigao i sterao u ugao, a onda joj zabio komad torte u lice.

U opisu videa Džejd je sugerisala da je ona bila ta koja je njega prva prešla, pa napisala: „Zvanično je da smo gospodin i gospođa Prajs."

- Volim svog glupog, detinjastog muža najviše na svetu - napisala je u nastavku opisa, a zatim isključila komentare na videu.

@jadekennedy_777 It’s official we’re mr and mrs price❤️🥰 he got me back for doing it to him good and propa🙈🤣 love my arsehole of a husband all the world🤣🥰❤️ #fyp #fypシ #married #couplecomedy #funny #marriedlife #wedding ♬ original sound - Jade kennedy

Ali korisnike to nije sprečilo da komentarišu događaj u svojim vlastitim video-zapisima.

- Šokirana sam ovime. Ja bih se razvela od njega odmah! - napisala je u svom videu jedna žena.

- Ja bih se rasplakala i otišla. Nakon toliko sati uređivanja da on to sve uništi? - komentarisala je druga korisnica, a treća je dodala: - Vidi se da se ona neprijatno smije, ali čini se kao da joj je to zabavno.

Mnogi su ukazali i na to kako joj njen mladoženja nakon toga uopšte nije pomogao da očisti haljinu, već je samo otišao smejuljeći se.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike