Retke zverke: Venčali su se nakon pet meseci veze, a prvi put se poljubili tek na svadbi: „Bilo je vredno čekanja“ (VIDEO)

25.10.2022

09:45

0

Autor: Z. A.

Upoznali su se 2020. preko društvenih mreža i izdržali

Retke zverke: Venčali su se nakon pet meseci veze, a prvi put se poljubili tek na svadbi: „Bilo je vredno čekanja“ (VIDEO)
par prvi poljubac - Copyright Printscreen: micahandrhay

Poljupci su sastavni dio ljubavne veze i zapravo radnja pomoću koje partneri komuniciraju. Većina ljudi tokom dana razmeni bar jedan poljubac sa svojim partnerom, ali to nije bio slučaj kod Mice i Raja.

Njih dvoje su novopečeni mladi par, a ono što ih čini posebnima jeste činjenica da su se prvi put poljubili tek onda kada su izgovorili sudbonosno „da“.

Mica je objasnila na TikToku da se nije želela ljubiti sve do dana njihovog večanja jer je to u skladu s njenim verskim uverenjima. Njen partner Raj nije imao ništa protiv toga i rekao je da je ona vredna čekanja, piše Mirror. Par se upoznao 2020. preko društvenih mreža te su se ubrzo počeli dopisivati.

Oni su srodne duše

– Bila je to ljubav na prvi pogled. Znali smo da smo srodne duše, pa sam odlučio da je zaprosim posle pet meseci veze – rekao je Raj.

Njihov prvi poljubac je zabeležen i u snimku koji je postao viralan i koji je pogledalo više od 27.000 ljudi, a većina je oduševljena njihovom odlukom.

„Devojko, ovo je tvoja pobeda“, „Gde si ga našla? Ovo mi daje nadu i jako sam srećna zbog vas dvoje. Čestitam“, „Ovo je divno, zaista prava retkost“, „Ovo je jako lepo videti, uživajte u svojoj ljubavi“, bili su neki od komentara.


Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike