Svi znamo da muškarci lažu o veličini polnog organa, ali ne znamo kakvi muškarci to najčešće rade: Nova studija daje odgovor na ovo pitanje

06.11.2022

20:20

0

S obzirom na to da je ovo za njih škakljiva tema, ni ne čudi što imaju potrebu da lažu

Svi znamo da muškarci lažu o veličini polnog organa, ali ne znamo kakvi muškarci to najčešće rade: Nova studija daje odgovor na ovo pitanje
Smeh - Copyright Profimedia

Jedno od večitih pitanja, na koja, verovatno, nikada nećemo dobiti baš precizan odgovor, jeste koliko je ženama bitna veličina polnog organa.

Sa druge strane, takođe se postavlja pitanje i koliko je muškarcima to bitno? Za njih je ovo svakako škakljiva tema, a opšte je poznato da mnogi i lažu o tome čime raspolažu.

Studija koja je sprovedena na Univerzitetu "Klemson" otkrila je kakvi muškarci će najčešće lagati o veličini svog "paketa". 

Očekivano, reč je o muškarcima koji brinu o tome šta drugi misle.

U studiju je uključeno 166 muških studenata, a njihov zadatak je bio da reše "Marlowe-Crowneov" test društvene poželjnosti.

Pritom, morali su da navedu veličinu svog polnog organa u erekciji.

Pokazalo se da muškarci kojima je težnja da ostvare društveno prihvatanje češće lažu o veličini.

Profimedia
 

Profesor Brus King je za "PsyPost" rekao da je, barem sudeći po ovom istraživanju, često ponavljana tvrdnja da je prosečna veličina polnog organa u erekciji između 15 i 16 centimetara običan mit.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike