Žene mnogo toga ne vole na muškarcima, ali ove tri "mane" naprosto obožavaju

12.07.2022

11:12

0

Autor: Z.A.S.

Istraživanje pokazuje da će radije izabrati muškarca sa sedom, nego onog sa farbanom kosom

Žene mnogo toga ne vole na muškarcima, ali ove tri "mane" naprosto obožavaju
Ljubav - Copyright Pexels

I muškarci i žene obožavaju vrline jedni kod drugih. Muškarci, naprosto, obožavaju lepe, ali i negovane žene, dok žene, sa druge strane, privlače uspešni i markantni muškarci.

Međutim, manje je poznato da i jedni i drugi vole i određene "mane". Nešto što je ženama krajnje neprivlačno i čime se bespotrebno opterećuju, mnogi muškarci vole da vide i osete, a isto važi i u obrnutom slučaju.

Stvari koje muškarce možda izluđuju, izluđuj i žene, samo u malo drugačijem kontekstu. Naravno da šarm igra vrlo bitnu, pa nekada čak i presudnu ulogu, ali muškom seksipilu često doprinose i oređene skrivene sitnice.

1. Stomačić 

Mnogi muškarci lude zbog stomačića koji poseduju, pa provode sate i sate u teretani ne bi ga se oslobodili. Međutim, sudeći po jednoj anketi, većina žena ima drugačije mišljenje. Naime, čak dve trećine njih se izjasnilo da više voli da vidi stomačić na muškarcu nego popularnu "kornjaču". Njihovo je mišljenje da prirodni stomačić opisuje "normalnog" frajera koji nije opsednut ogledalom, dizanjem tegova i proteinima.

Profimedia
 

2. Kasni s brijanjem

Za pripadnice lepšeg pola mlada brada stara dva dana predstavlja pravi mamac. Ne radi se tu o bradi kao takvoj, već o tome da ona doprinosi pomalo buntovničkom i ležernom izgledu muškarca koji u kombinaciji sa odgovarajućom odećom i stavom, jednostavno vrišti seksipilom.

Unsplash
 

3. Znakovi starenja

Ista ova anketa je potvrdila i da sedu kosu žene doživljavaju kao jako, jako seksi. Iako se muškarci danas trude da prikriju znakove starenja, pa se često odlučuju i na farbanje kose, istraživanje pokazuje da će žene pre odabrati prosedog muškarca u odnosu na onog koji kosu farba.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike