Da li ste ih nekada izgovorili? Ovih pet rečenica žene žele da čuju tokom seksa

03.07.2022

19:03

0

Baš kao što je muškarcima potrebna pohvala od strane žena, tako bi i žene volele da čuju da su dobre u krevetu

Da li ste ih nekada izgovorili? Ovih pet rečenica žene žele da čuju tokom seksa
Seks - Copyright Pexels

I muškarci i žene imaju fantazije koje žene da ostvare u krevetu. Međutim, i muškarci i žene u krevetu vole da čuje određene reči koje mogu da budu svojevrstan afrodizijak. Ovih pet rečenica odobriće većina žena.

1. Reci mi šta želiš
Naravno da muškarci ne treba da čitaju ženi misli, pogotovo ne kada je vođenje ljubavi u pitanju. Dakle, ako nešto želite, onda to i recite, a nesumnjivo će biti još lepše i bolje ukoliko muškarac sam pokaže interesovanje da zadovolji svoju partnerku.

2. Da, imam kondom
Neke žene će se same pobrinuti za kontracepciju, ali im je bitno da znaju i da njihov partner vodi računa i da je svestan toga koliko je važno biti seksualno odgovoran.

Profimedia
 

3. Da li ti se dopada to što radim?

Žene koje su stidljivije, verovatno neće baš odmah i tek tako dati do znanja muškarcu šta je to što im najviše odgovara. Zato bi muškarac trebalo da postavi ovo jednostravno pitanje i da očas posla sazna da li se žena oseća dobro ili ne.

4. Obožavam tvoje…

Ne postoji žena koja, tokom vođenja ljubavi, nekada nije osetila nesigurnost i zato je uvek lepo čudi šta je to što parnet najviše voli na nama. Iskren kompliment u intimnim trenucima ženama podiže osećaj samopouzdanja.
Profimedia
 

5. Fantastična si
Baš kao što muškarci žele da žene pohvale njihove seksualne veštine, nema razloga da se ne dogodi i obrnuto. Da bi seks bio kvalitetan, potrebno je da vlada jednakost, jer ipak je u pitanju dvosmeran proces.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike