Supruga mi je obećala da jednu stvar nikada neće uraditi, a onda sam je zatekao kako se, na kuhinjskom pultu, ljubi sa komšinicom

30.12.2023

21:42

1

Muškarac se požalio psihoterapeutkinji i objasnio joj da je, pre braka, imao samo jednu pravu vezu

Supruga mi je obećala da jednu stvar nikada neće uraditi, a onda sam je zatekao kako se, na kuhinjskom pultu, ljubi sa komšinicom
Dve žene i muškarac - Copyright Profimedia

Kada dođe do prevare, pojedini ljudi tačno znaju šta da urade. Drugi, pak, nisu sigurni ni kako bi bilo ispravno da postupe i zato traže savet od stručnjaka.

Jedan muškarac se požalio psihoterapeutkinji Deidre Sanders i objasnio joj u kakvoj situaciji se našao, a kako je zatražio savet, detaljno je sve objasnio.

- Uhvatio sam svoju ženu kako ljubi našu komšinicu na kuhinjskom pultu i priznala je da su u vezi godinu dana. Nikada nisam imao puno poverenja u žene, ali kada je moja sadašnja supruga počela da razgovara sa mnom, činilo mi se da smo kliknuli - započeo je on svoju priču i dodao da je, pre nje, imao samo jednu pravu vezu, jer je prilično stidljiv i nije opušten na društvenim okupljanjima.

Kada je njegova žena pokazala interesovanje za njega, to ga je oduševilo.

- Počeli smo da izlazimo i seks je u početku bio odličan. Pomenula je da je već bila sa ženama, ali se zaklela da me nikada neće povrediti. U roku od nekoliko nedelja je uspela da me uveri da treba da se useli kod mene, a nekoliko meseci kasnije so bili vereni. Međutim, otkako smo se venčali, primetio sam da retko želi seks - napisao je on.

Takođe je objasnio i da su njegova supruga i komšinica dobre prijateljice, kao i da se često druže i provode dosta vremena zajedno.

Profimedia
 

Međutim, kada se jedne noći ranije vratio kući, video je da njegova supruga nije tu, pa je odlučio da ode do komšinice i da je potraži. Tamo ga je zatekao prizor kakvom se nije nadao, jer je ugledao svoju suprugu kako sedi na kuhinjskom pultu i ljubi se sa komšinicom.

Narednog dana mu je priznala da njihova afera traje već godinu dana, a on je sada u strahu da će ga ona ostaviti zbog nje.

Profimedia
 

- Žao mi je, ali njeno ponašanje sugeriše da ona ne želi da bude sa vama.  Ako grešim, ona će morati da se dokaže. Uprkos njenim uveravanjima da vas neće povrediti, varanjem je to sigurno uradila. Ako je vaš brak dovoljno jak da se oporavi, ona će prvo morati da objasni šta je pošlo po zlu. Ako ste stvarno prava osoba za nju, neće vas pustiti bez borbe - odgovorila mu je Deidre.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike