Ima posao od 9 do 17, a u drugom delu dana misli da je vampir: Pije ljudsku krv, izbegava svetlost

21.06.2021

19:19

0

Autor: Z. A.

Izvor: večernji.hr

Naprave rez na neprimetnom delu tela i odatle piju krv. To je poseban intimni čin

Instagram: @lilith_vampyre

Lilit Vempajer (27) iz Londona tvrdi da je vampir star 600 godina, a zbog neobičnog načina života skupila je čak više od 150.000 pratitelja na Instagramu. Iako ima sasvim običan posao, Lilit je svoj život posvetila da živi „vampirskim“ životom, odnosno pridržava se određenih pravila ponašanja, prenosi ladbible.com.

Izbegava direktno sunce i sunčevu svetlost, a tvrdi kako najviše energije ima tokom noći. Njena očaranost vampirima počela je kada je bila djevojčica i počela da gleda filmove i čita knjige o vampirima.

– Prvo sam upoznala ovakav život kada sam pogledala „Drakulu“ i tada su me očarala ova mistična bića. Volela sam sve što je bilo povezano s vampirima, a to mi je pomogla da pronađem i druge ljude poput sebe ispričala je.

Veruje da je vampir postala sa 18 godina, ali tada to još nije u potpunosti znala. Sada je shvatila njen „stvarni“ život i počela u skladu s njim i da se ponaša. Ona ne izgleda samo kao vampir iz raznih knjiga i filmova, već je priznala da pije ljudsku krv. Otkriva kako krv dobije od osobe koja razmišlja isto kao i ona, te da ta osoba nikada nije u opasnosti kao u filmovima.

– Prvi put sam ljudsku krv probala iz znatiželje. Imala je ukus metala, poput bakra. Ali ukus je različit kod svakog. Napravimo rez na neprimetnom delu tela i odatle dobijamo krv. To su uglavnom moji prijatelji ili ljudi koje sam upoznala kroz svoj životni stil. Ne treba mi velika količina krvi, sve je zapravo u samom činu, vrlo je intimno, kaže Lilit.

Lilit veruje da zapravo ima 600 godina, a i tvrdi kako oseća veliku povezanost s prošlošću.

– Ponekad se osećam prastaro. Uvek me je zanimala istorija i puno se promenilo od tada, ali nekadašnji svet mi je poznat, kao da sam živela u njemu objašnjava. Takođe je otkrila kako u svom životnom stilu istinski uživa. Najviše joj se sviđa osećaj slobode i moći, ali i druženja s „drugim vampirima“. Za nju je ovaj život ključ za lično napredovanje, ali i shvaćanje ljudske vrste i života.

Instalirajte našu IOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

možda će vas i ovo zanimati

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti