I broj vašeg stana ili kuće utiče na vaš život: Feng šui stručnjak otkriva kako da ublažite negativno

15.08.2022

17:47

0

Autor: Z. A.

Vaš kućni broj može biti izvor vaše patnje, ali i vaše sreće

I broj vašeg stana ili kuće utiče na vaš život: Feng šui stručnjak otkriva kako da ublažite negativno
Profimedia

U numerologiji, svaki broj ima posebno značenje i energiju, ali brojevi imaju uticaj i u feng šuiju.

Ništa ne naglašava individualnost sudbine više od broja našeg stana. Šifre ugrađene u to su, pre svega, događaji iz našeg života, one radnje oko kojih se na ovaj ili onaj način okreće točak sreće.
Ti brojevi su jednocifreni, dvocifreni i trocifreni. Nedvosmislen broj je najjednostavniji. Kaže da je sve u vašem životu prilično jednostavno i razumljivo, samo treba biti u stanju reagovati na vreme na ono što se dešava.

Pexels
 

Ukoliko je broj vašeg stana dvocifren ili trocifren, prema numerologiji, sabiraju se brojevi, dok na kraju ne dobijete jednu cifru. Na primer, broj stana je 38, sabirate 3+8=11, pa 1+1=2. U ovom slučaju stanom vlada dvojka.

Feng šui stručnjak Sandra Drinčić u emisiji „Jutro“ objasnila je šta svaki broj stana znači:

Broj 1

Jedinica donosi uspeh, karijeru, to je broj aristokratije, doktorskih i magistarskih titula.
Jedinica govori o živopisnom životu ispunjenom mnogim događajima. Donosi radost i zabavu, atmosferu večnog praznika. Vodi osobu do slave i uspeha. Pojačava unutrašnji šarm.

Broj 2

Dvojka donosi mir i osobe pod njenim uticajem uvek treba neko da povuče. One se ne svađaju sa komšijama. Ako muškarac živi u stanu broj 2, koliko god bude ušuškan, može doći do preljube.

Dvojka povećava seksualnu privlačnost, pojačava emocije i osećanja, često donosi melanholiju, ali ne ometa postizanje sreće u porodičnom životu.
Broj 3

Ovaj broj donosi emotivnu komunikaciju, lični razvoj i napredak, a porodica može da bude sklona svađi.

Trojka daje veliku vitalnost i fizičku snagu, pojačava strast, ljutnju, donosi veliki fizički stres i puno posla. Trojka takođe daje uspeh u bilo kojoj oblasti vezanoj za fizičku aktivnost, oslobađa od tuđe zavisnosti.

Broj 4

Ovaj broj donosi stabilnost, sigurnost, vrednoću... Ako ste pod njegovim uticajem cvetaće vam posao, ali nema puno radosti u tom domu.
Četvorka poboljšava inteligenciju, omogućava uspeh u intelektualnoj aktivnosti, reklamiranju, posredovanju i zanatstvu, donosi veliki broj sastanaka i uspeh u komunikaciji, sreću u putovanjima i učenju.

Broj 5

Uspešan broj za trgovinu, a ukućani su radosni, opušteni, pravi hedonisti.

Petica određuje društveni položaj osobe, daje optimizam, samopouzdanje. Život onoga ko padne pod uticaj ovog broja uvek je povezan sa životom i potrebama čitavog kolektiva. Ovaj broj uvlači osobu u poslovne i radne probleme, ali istovremeno doprinosi rastu njenog autoriteta, širi njene vidike.

Broj 6

Broj porodice, familije, sve je na svom mestu, ovaj broj predstavlja okupljanje. Svaki član porodice se razvija, napreduje, svake godine nešto novo unosi u dom.

Šestica je odgovorna za finansijsku situaciju. Bogatstvo je glavna stvar koju, uz uspeh u ljubavi, daje osobi. Čini da ne zaboravite na vlastitu privlačnost i zdravlje.

Broj 7

Ovaj broj donosi okrenutost duhovnosti. To je neko ko voli da bude sam, dom u kom mogu da se pišu knjige.

Sedmica donosi stabilnost u naše živote, daje profesionalni rast. Ovaj složeni broj uči osobu da odbaci od sebe sve što ometa njenu unutrašnju harmoniju, uči obuzdavanju osećaja.

Broj 8

Osmica je najbolji numerološki feng šui broj, ali se ne sme preterivati.

Osmica je broj iznenađenja. Nećete moći da programirate i jasno planirate svoj život. Glavna stvar s kojom ćete morati da naučite da radite jeste vreme, kojeg će biti ili previše ili će vam nedostajati.

Broj 9

Ovo je broj javnosti i scene, pa u ovoj kući biće baš dobro svma koji se bave javnim poslom.

Devetka je broj svetske harmonije, daje vrlo veliku duhovnu snagu. Nema mnogo uticaja na konkretne događaje u životu, samo malo ublažava sve što se dešava oko vas.

Pexels
 

Ukoliko trojka loše utiče na vas i ako se ukućani mnogo svađaju, onda treba da stavite trojku braon boje ili braon boju oko tog broja.

Oko četvorke uvek treba da stavite crveni krug.

Sedmica, ako je previše negativnog, uvek treba da ima plavu boju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi