Kuvar Nusretovog luksuznog restorana oborio skupoceni odrezak na pod, pa samo nastavio tamo gde je stao

28.06.2022

12:44

0

Autor: D. R.

Skandal za skandalom

Kuvar Nusretovog luksuznog restorana oborio skupoceni odrezak na pod, pa samo nastavio tamo gde je stao
salt bi nusret gokče - Copyright Profimedia

Poznati turski kuvar i mesar, Nusret Gokče, vlasnik je lanca restorana poznatih po "paprenim" cenama. Stoga, mnoge je iznenadio potez jednog zaposlenog koji je nastavio neometano da radi nakon što je oborio čuveni odrezak na pod.

Nusretovi restorani česta su tema na društvenim mrežama, a gosti uglavnom negoduju zbog izuzetno visokih cena. Ipak, oni su nesumnjivo i velika atrakcija pa mnogi ipak odluče da ih, makar jednom, posete.

Jedan od gostiju nije mogao da se pomiri sa činjenicom koliko jednostavno je kuvar restorana u Istanbulu "prešao preko činjenice" da mu je odrezak, čija se cena kreće i do 270 dolara, ispao na pod.

Printscreen/TikTok, zabed99
 

Na snimku koju je podelio na TikToku, pred konobarom su se na drvenim daskama našla tri odreska koje je trebao iseći. Nakon što mu je s jednim to prošlo uspešno, posvetio se i drugom, međutim naglim pokretima i na trenutak skrenuvši pogled, uspeo je da obori treći odrezak na pod.

Ipak, izgledalo je kao da ga to nije previše dotaklo, budući da je vrlo brzo nastavio gde je stao.

Oborenom odresku ubrzo je pritekao "u pomoć" drugi konobar, koji ga je podigao s poda, a šta je dalje učinio s njim - bacio u smeće nešto što vredi kao nečija cela plata ili, po komentarima drugih, "oprao ga i poslužio nekom drugom", pitanje je čiji bi odgovor mnoge zanimao.

 

 

Na objavi koja je već prikupila skoro milion i po pregleda, stizale su brojne reakcije.

"Znači, dvaput je naplatio odrezak koji je pao...", našalio se neko, dok se drugi pridružio napisavši: "Ja sam kuvar i sve što smo uradili je oprali ga i vratili na roštilj da ispari voda. Hvala".

Neko je odlučio i posavetovati posetioce restorana: "Ako želite dobru hranu, nemojte slediti gomilu. Postoji stotine boljih opcija za dobru hranu, bez obzira na cenovni rang", napisao je.

Poslednji restoran Nusret je otvorio u Los Anđelesu krajem februara, a onaj u Londonu nedavno je na "Tripadvisoru" rangiran među najgorim zauzevši poziciju broj 17.418 uz niz kritika gostiju koji smatraju da hrana ne zavređuje ove cene.

"Tripadvisor" je tada pozvan i na odgovornost jer je navodno izbrisao loše kritike o restoranu nakon što je račun iz restorana u iznosu od preko 1.800 funti postao viralan 2021. godine.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Klix

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike