Nusretov restoran najgori u gradu: Kralj soljenja razočarao mušterije

08.06.2022

10:41

0

Autor: D. R.

Nusret Gokče se nije proslavio u Londonu

Nusretov restoran najgori u gradu: Kralj soljenja razočarao mušterije
Salt Bae - Copyright Profimedia

Restoran u vlasništvu internet senzacije Nusreta Gokčea, poznatog pod pseudonimom Salt Bea, rangiran je među najgorim u Londonu, zauzevši poziciju broj 17.418 uz niz kritika posetilaca koji smatraju da hrana nije vredna paprenih cena.

Devet meseci nakon što je otvorio svoja vrata u Knigtsbridžu u Londonu, restoran je zauzeo neslavno 17.418. mesto od ukupno 17.488 restorana u Londonu, s prosečnom ocenom od dve zvjezdice.

Takođe je do danas dobio ukupno 73 očajne ocene posetilaca, zajedno sa 9 ocena koje ga karakterišu kao "lošeg", 5 je bilo "prosečno", 3 "vrlo dobro" i 28 "odličnih" ocena.

Restoran je zauzeo i 265. mesto od ukupno 265 "steakhousea" u britanskoj prestolnici.

Recenzija jednog razočaranog gosta na "Tripadvisoru" ističe da "iako je glavni specijalitet - meso, ono je suvo, suvo, suvo".

"Očigledno da Salt Bi štedi na soli - kao i na svakoj drugoj vrsti ukusa", navodi se, očito cinično, u recenziji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

U drugim komentarima nezadovoljnih mušterija istaknuto je da konzumiranje hrane u ovom restoranu predstavlja "bacanje novca" i služi isključivo "hvalisanju na društvenim mrežama".

Ovo nije prvi put da je "steakhouse" dospeo na naslovne strane medija. Njegovo otvaranje bilo je jedno od najpraćenijih u medijima, ali ne zbog kvaliteta već zbog "iznuđivačkih cena".

Cena bifteka "Golden Giant Tomahawk", na primjer, iznosi 1.450 funti, dok "Golden Giant Striplion biftek" košta 1.350 funti.

"Tripadvisor" je takođe pozvan na odgovornost jer je navodno izbrisao loše kritike o restoranu nakon što je račun iz restorana u iznosu od preko 1.800 funti postao viralan 2021. godine.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike