„Top Gear“ izabrao najbolje električne automobile

01.05.2021

11:40 >> 11:46

0

Autor: Z. A.

Najbolji nije iznenađenje, ali najsvestraniji jeste

„Top Gear“ izabrao najbolje električne automobile
Printscreen: YouTube/ Top Gear

„Top Gear“ nastoji da sebe prikaže u ekološki prihvatljivijem svetlu. Sazreli su, a električni automobili im više nisu odbojni. Naprotiv, u njima vide budućnost, a kako bi popravili svoju sliku u javnosti, čak i biraju najbolje električne automobile.

A u tom izboru najzanimljivije je što je u kategoriji najsvestranijih vozila pobedio „Polestar“ kao najbolji all-rounder. Magazin hvali inovativni dizajn, enterijer, minimalistički eksterijer i veoma zabavnu voznu dinamiku. Šveđanin s kineskom adresom im se očigledno veoma dopao.

„’Polestar 2’ se izdvaja. Ne zato što je savršen, već zbog svog uglađenog karaktera koji daje to malo duše. Ako je budućnost električnih vozila zasnovana na ovakvim pionirskim pokušajima, onda je budućnost zaista svetla. I poput zvezde koja nosi njegovo ime, ’Polestar’ predvodi put”, rekao je Tom Ford ispred „Top Geara“ sipajući hvalospeve.

Recimo i da je kao apsolutni pobednik proglašen „Porsche Taycan“ u „Cross Turismo“ izdanju. Celu priču o najboljim električnim automobilima pogledajte u nastavku.

možda će vas ovo zanimati

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam