Ako i u vašoj kući toalet-papir munjevito nestaje, isprobajte ovaj trik za uštedu

18.02.2021

11:40

0

Autor: Z. A.

Ne treba vam nikakav dodatni alat

Pexels/ Markus Spiske

Prošlu godinu i sam početak pandemije obeležio je i toalet-papir, zapravo mnooogo toalet-papira. Iako su se neki ljudi pitali šta će im toliko tog sredstva, činjenica je da ovaj artikl u mnogim kućama misteriozno nestaje i u normalnim okolnostima. Baš u vezi sa tim, jedna štedljiva mama iz Australije podelila je trik u Facebook grupi kako uštedeti na jednoj stvari koja se, verovatno u svakom domaćinstvu, prebrzo troši, pogotovo ako imate decu. Možda ste prvo pomislili na sapun za ruke ili neku namirnicu, ali reč je o toalet-papiru.

Uzmite rolnu i pre nego što je postavite na držač, pritisnite je rukom kako biste je malo spljoštili. Tako će se, nakon što je stavite na držač, teže odrolati, pa ukućani, pogotovo deca, neće trošiti veliku količinu uzalud, prenosi „The Sun“.

Facebook

Facebook

Iako to nije očekivala, javili su se mnogi roditelji u komentarima objave i rekli kako je ovaj trik ono što im je trebalo. – Moja ćerka uvek povuče previše papira i velika količina se odrola po podu. Ovako ću sprečiti da se to opet događa – napisala je jedna žena.

Instalirajte našu IOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

možda će vas i ovo zanimati

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti