24SEDAM KIKINDA Održan humanitarni festival "Ki dens fest" - ples za kikindsko zdravstvo

10.07.2021

09:11

0

Autor: 24sedam

Mirna Krnić, predsednica udruženja sportskog plesa "Ritmik”, podsetila je da su prethodni put, od sakupljenih dobrovoljnih novčanih priloga, za potrebe školskog i dečjeg dispanzera, kupljena dva aparata za inhalaciju i jedan pulsni oksimetar

24SEDAM KIKINDA Održan humanitarni festival "Ki dens fest" - ples za kikindsko zdravstvo
CDA_2329-w1024 - Copyright Opština Kikinda

Drugi humanitarni plesni festival “Ki dens fest” okupio je najslađe plesače, članove udruženja sportskog plesa "Ritmik". Kao i pretprošle godine, plesalo se za kikindsko zdravstvo, a publika je ovacijama, u krcatom “Jezeru”, ispratila sve koreografije.

Mirna Krnić, predsednica udruženja sportskog plesa "Ritmik”, podsetila je da su prethodni put, od sakupljenih dobrovoljnih novčanih priloga, za potrebe školskog i dečjeg dispanzera, kupljena dva aparata za inhalaciju i jedan pulsni oksimetar.

Sada je sakupljeno nešto više od 42.000 dinara.

Opština Kikinda
 

- Sav prikupljen novac namenićemo dečjem dispanzeru. Nakon korone, ovo je prvi put da je kikindska publika mogla da nas vidi u punom svetlu. Verujem da ih nismo razočarali. Hvala lokalnoj samoupravi i SC “Jezero” na pomoći u organizaciji ovog humanitarnog plesnog festivala - saopštila je Mirna Krnić.

Ona i njena saradnica Aleksandra Đilas uručile su zahvalnice Mladeu Bogdanu, predsedniku gradske Skupštine, Dejanu Pudaru, direktoru SC "Jezero" i Draganu Pecarskom, članu GV za sport i omladinu.

- Bilo je zadovoljstvo videti kako naši najmlađi sugrađani plešu. Sasvim sugurno, najponosniji su bili njihovi roditelji i koreografi. Grad Kikinda podržava svaku humanitarnu akciju. Kao što su organizatori potvrdili, prikupljen novac iskoristiće se za kupovinu medicinske opreme - rekao je Mladen Bogdan.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta opštine Kikinda. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike