24SEDAM KIKINDA Upečatljiva je bila promocija 36. “Dana ludaje” i u Beogradu

31.08.2021

13:21

0

Autor: 24sedam

Na veoma posećenoj konferenciji za novinare u Info centru Turističke organizaciji Srbije, Kikinđani su do detalja najavili bogat četvorodnevni program

24SEDAM KIKINDA Upečatljiva je bila promocija 36. “Dana ludaje” i u Beogradu
Kikinda Dani Ludaje 8 - Copyright Opština Kikinda

Turistička manifestacija "Dani ludaje" predstavljena je prestoničkim medijima i Beograđanima.

Na veoma posećenoj konferenciji za novinare u Info centru Turističke organizaciji Srbije, Kikinđani su do detalja najavili bogat četvorodnevni program.

O svemu što na predstojećim 36. “Danima ludaje” goste očekuje, od 9. do 12. septembra, govorili su Jasmina Milankov, v.d. direktor TO Kikinda i Milena Živkov, članica GV za obrazovanje i kulturu:

- Sa zadovoljstvom smo predstavili našu divnu turističku manifestaciju i u prestonici. Ponovo su u centru pažnje bili naši najmlađi i najslađi promoteri. Kostimirani mališani iz vrtića “Plavi čuperak” i njihovi vaspitači, u bojama jeseni, nikog nisu ostaviil ravnodušnim- rekla je Živkov. Da dolazak u Kikindu na 36. "Dane ludaje" nikako ne treba propustiti, Beograđani su se uverili kad su se u Knez Mihailovoj ulici pojavili kostimirani mališani. Njihova pojava ali i pesma i igra, plenila je pažnju brojnih prolaznika. Članice i članovi KUD-a “Mokrin " počastili su prolaznike ukusnim bundevarama, dok su tamburaši promociji dali poseban muzički šmek.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta opštine Kikinda. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike