Pojavio se u dva popularna filma, a onda je došao u malinjak: Denis se ne libi teškog posla kako bi prehranio petoro dece (FOTO)

29.06.2024

13:05

0

U proseku dnevno zaradim oko pet do šest hiljada dinara - kaže Denis

Pojavio se u dva popularna filma, a onda je došao u malinjak: Denis se ne libi teškog posla kako bi prehranio petoro dece (FOTO)
Copyright RINA

Ono što u ariljskim malinjacima nisu uništili nevreme i grad, još uvek beru vredni radnici koji su u srpsku prestonicu crvenog zlata stigli iz svih delova Srbije. Denis Alijević iz Babušnice ne libi se teškog posla kako bi prehranio porodicu, ali u životu je znao pošteno da zaradi i mnogo lakši dinar.

- Inače sam svirač, i kad sam živeo u Barandi onda su me angažovali za film Toma, kolege sa violinom i harmonikom i ja pojavljujemo se kad Toma sanja onu Romkinju u čezama. Bio sam deo i filma Žigosani u reketu, ispred crkve kad je svadba. Lepo je to sve baš bilo, nosim lepe uspomene na tu saradnju - kaže Denis.

Ipak, od stare slave se ne živi tako da je Denis sa suprugom Marijom ovog leta stigao u berbu malina. Teškog posla ne libe se ni po najvećim vrućinama, a zarade onoliko koliko urade.

- Zarada nam je po ubranom kilogramu, tako da koliko se potrudimo toliko i imamo. U proseku dnevno zaradim oko pet do šest hiljada dinara. Ovde ostajemo još nekih desetak dana, tako da je to fina jedna plata. Nije lako, ali mora da se radi. Imamo veliku porodicu, petoro dece tako da nam za njih ništa nije teško - kaže ovaj vredni trubač iz Babušnice.

Denis još samo jednom na svom ličnom primeru pokazuje da - ima posla ko hoće da radi. Pošteno zarađen dinar, ma koliko bio težak, slađi je, kako kaže, od velikog bogatstva.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike