Veliki skandal u Kraljevu! Sandra sa pogrebnim kolima i umrlicom došla u bolnicu po bakino telo, a onda je usledio šok

13.04.2024

17:25

0

Sandra je na društvenim mrežama objavila fotografije umrlice, krsta, kao i pogrebnih kola parkiranih ispred bolnice

Veliki skandal u Kraljevu! Sandra sa pogrebnim kolima i umrlicom došla u bolnicu po bakino telo, a onda je usledio šok
Ilustracija - Copyright Profimedia

U šokantnom incidentu koji je potresao javnost, Sandra Petrović je javno optužila Zdravstveni centar - Studenica u Kraljevu za ozbiljan propust. Prema njenim rečima, bolnica je pogrešno proglasila njenu baku mrtvom.

Sandra je na društvenim mrežama objavila fotografije umrlice, krsta, kao i pogrebnih kola parkiranih ispred bolnice, uz poruku o ovom tragičnom propustu.

"Baka je pala, slomila butnu kost i bila smeštena na ortopediji. Međutim, njeno zdravstveno stanje se naglo pogoršalo, što je rezultiralo njenim premeštanjem na intenzivnu negu. Nakon toga, naš lekar je informisao da je baka za nijansu stabilnija. Međutim, to je bilo sve. Lekar je predložio da se čujemo u nedelju i da kontaktiramo intenzivnu za dalje informacije, jer su radili skener i nisu bili sigurni u vezi sa stanjem njenih creva ili potencijalnim karcinomom", izjavila je Sandra.

Kako je navela, i sama je, pre par godina doživela neprijatnu situaciju na istom mestu.

 

 

- Ja ne bih ništa pokrenula da ja nisam pre 4 godine od iste bolnice doživela traumatičnu situaciju. Ja sam operisana od karcinoma takođe, ali sam bila toliko potresena, da nisam reagovala. Napisali su u izveštaju da imam jedno dete, metastazu jetre i slično... Nisam imala vremena da se bavim time, a dece nisam imala, nemam ih ni danas zbog druge operacije - rekla je Sandra i dodala:

Dežurni doktor izjavio njenoj majki saučešće

- Ja sam operisala kancer, posle te druge operacije više nisam mogla da imam decu. Napustila sam Kraljevo, da se lečim u Beogradu, samo ja znam kako... Oni su uradili histeronomiju, i ja od tada nemam decu... Znači doktori su samo to prepisali, niko me nije pitao za te informacije - objasnila je, pa se vratila na pređašnju priču o njenoj baki:

- Mama zove u 20 sati, i rečeno je da se vrši reanimacija jednog pacijenta, i da pozovemo u 22 sata. Mama je inače učiteljica, bila je na Divčibarima sa decom, na rekreativnoj. I ona je zvala u 22, po dogovoru, i pitala je za mamu, ponovila da pita za Maričić Branku. Doktor koji je bio dežuran je rekao da su uradili sve što je u njihovoj moći, ali nisu uspeli da je spasu... I izjavio je saučešće - dodala je ona, piše "Republika".

Doživeli šok kada su sa opremom došli u bolnicu

- Ja iz Vrnjačke Banje šaljem taksi po mamu na Divčibare. Žena ostavlja decu koju je dobila na poverenje... Ja ne mogu ovakve propuste. I ovo je bio okidač. Ne želim nikoga da ostavim bez posla, samo hoću odgovornost. Ona ima 88 godina, oni su svi položili zaklevu! Morate da budete svesni da kada dajete informaciju... - rekla je ona.

- Čujem se sa bratom i sestrom, zakažem rano ujutru sve. Prvi komšija drži pogrebnu opremu, odem sa ištampanim umrlicama, sa pogrebnom po nju u bolnicu, i odem na šalter, i tražim izvod da je umrla... Oni traže, ne mogu da je nađu... Ne kažu mi ništa, dižu ruke... Izvinjavaju se. Tek posle su toj drugoj porodici javili da je u pitanju greška - objasnila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike