Meštani Kosjerića i dalje u neverici nakon što je u bunaru pronađen leš zaliven betonom: Pre par meseci videli su crne džipove i dron!

06.10.2023

14:55

0

Niko ne zna tačno o čemu se radi. Kroz grad danas kruže razna nagađanja i priče - kažu meštani

Meštani Kosjerića i dalje u neverici nakon što je u bunaru pronađen leš zaliven betonom: Pre par meseci videli su crne džipove i dron!
Copyright RINA

Dan nakon što je u prigradskom naselju Ševrljuge u Kosjeriću, udaljenom samo nekoliko kilometara od centra, u bunaru pronađen leš zaliven krečom i betonom, stanovnici ove opštine su i dalje u neverici.

Leš je pronađen sasvim slučajno, dok je vlasnik imanja čistio svoj bunar, a on je i obavestio nadležne organe. Prema nezvaničnim informacijama, taj bunar je čišćen prošle godine tako da je u poslednjih 12 meseci neko u njega ubacio leš muške osobe.

- Niko ne zna tačno o čemu se radi. Kroz grad danas kruže razna nagađanja i priče. Pojedini meštani iz tog naselja rekli su kako su pre nekih pet, šest meseci primetili crne džipove, kao i neke ljude koji su puštali dron, za koje su tada pomislili da su lovci. To je jedino neobično što su primetili u prethodnom periodu - kaže stanovnik Kosjerića.

Za sada se pretpostavlja da pronađeni leš muške osobe ne pripada nikom iz Kosjerića, jer sva nestala lica iz ove opštine su i pronađena.

- Ovo je malo mesto i sve se zna. Nema kod nas nikog ko se vodi kao nestao. Ko zna šta se krije iza ovog jezivog pronalaska - dodaju Kosjerci.

Kako je pronađeni leš u fazi raspadanja, nije bilo moguće utvrditi vreme i uzrok smrti, kao ni identitet. Nadležni preduzimaju sve mere i radnje kako bi rasvetlili ovaj slučaj.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike