Jovana i David su se venčali na vrhu Prokletija: Peli se duže od tri sata (FOTO)

20.09.2023

14:03

0

U vezi su proveli četiri godine i sve to vreme obeležile su mnogobrojne neobične avanture prepune adrenalina, a verenica je potpuno prihvatila taj njegov duh

Jovana i David su se venčali na vrhu Prokletija: Peli se duže od tri sata (FOTO)
Copyright RINA

Srbija je Davida Kolakovića i njegovu verenicu Jovanu Novaković iz Čajetine upoznala prošle godine kada se pisalo o njihovoj ljubavi prema planinarenju i spavanju pod šatorom na minus trideset stepeni na njihovom Zlatiboru.

Kad su odlučili da ovekoveče svoju ljubav, takođe su to učinili na nesvakidašnji način. Rešili su da prstenje razmene na vrhu Prokletija, da sve to snime i taj snimak puste na svojoj svadi pred skoro pet stotina zvanica umesto prvog svadbenog plesa.

- Ne postoji ta situacija koja bi me navela da plešem, pa eto, čak ni taj prvi simbolilični svadbeni ples. Svi koji me poznaju to znaju. Zato smo Jovana i ja odučili da snimak sa Prokletija koji je urađen uz naš omiljenu muziku pustimo umesto toga, i reakcije su zaista bile fantastične. Gosti su emotivno reagovali - rekao je za RINU David.

Jovana i on u vezi su proveli četiri godine i sve to vreme obeležile su brojne neobične avanture prepune adrenalina, a verenica je potpuno prihvatila taj njegov duh. Tako da je ideja za veridbu na vrhu Prokletija bila i očekivana.

- Prvo smo hteli da odemo na Alpe, ali pošto smo čuli da tamo često dolazi do smrtnog ishoda, odlučili smo se za malo blažu i bližu verziju. Nas sedmoro otišlo je na Prokletije, odnosno Trojanske planine. Peli smo smo se duže od tri sata kako bismo stigli na Severni vrh. Tada smo se presvukli. Ja sam obukao sako, Joca venčanicu, a moj drug Luka Ivanović iz Pančeva napravio je film u trajanju od 3,17 minuta - rekao je David.

Ceo spot ispraćen je muzikom "Valhalla Calling", jer su mladenci ljubitelji hevi metal zvuka, pa im je čak dekoracija na svadbi bila u tom stilu.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike