Marko iz Vlasotinca ponovo šokira: Prvo se javno odrekao svoje dece, a sada prodaje kuću, i to samo kako bi terao inat svojoj majci?!

23.03.2023

15:20

0

Autor: Lj. S.

Kako je on objasnio, u toj kući se rodio njegov pokojni deda po ocu

Marko iz Vlasotinca ponovo šokira: Prvo se javno odrekao svoje dece, a sada prodaje kuću, i to samo kako bi terao inat svojoj majci?!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Nakon oglasa da se Marko Janković (34) iz Vlasotinca odriče svoje dece, stare 10 i šest godina, žitelje ovog grada iznenadio je i oglas da on poklanja polovinu kuće u Gornjoj Lopušnji samo kako bi terao inat svojoj majci!

- Poklanjam polovinu kuće u Gornjoj Lopušnji sa velikim placem u blizini Vlasotinca, 40 minuta od Vlasinskog jezera. Druga polovina kuće pripada mojoj majci sa kojom sam u lošim odnosima i želim da njoj u inat poklonim kuću! Odmah se piše ugovor o poklonu i upisuje se u katastar na vaše ime. Uslov je da ja ostanem da se vodim na toj adresi, ali nikad tamo neću kročiti, to možemo da potpišemo - piše u oglasu koji je postavljen na društvenoj mreži Fejsbuk.

Kako je on dalje objasnio, u toj kući se rodio njegov pokojni deda po ocu. 

Printscreen/Facebook
 

- Polovinu kuće je meni za života prepisao moj pokojni otac, a druga polovina je ostala na oca, pa je po njegovoj smrti majka nasledila njegovu polovinu - naveo je on.

Janković ističe da je njegova majka žarko želela da nasledi tu polovinu kuće od njegovog dede prema kom se, kako on tvrdi, za života loše ophodila. 

Takođe, Marko je naveo i da je sa majkom u lošim odnosima zbog čitave situacije, kao i da su njegovom bratu kupili stan u Nišu, dok je on polovinu seoske kuće "dobio za utehu".

Jugmedia
 

Podsetimo, početkom marta celo Vlasotince je bilo oblepljeno plakatima u kojima se Marko odriče svoje dvoje dece. 

- Svi smo u šoku, ovo se nikada u istoriji Vlasotinca nije desilo. Bilo je ludilo u ovoj varoši kada su ljudi videli. Ima preko 1.000 takvih plakata - rekla je nedavno za juGmediu jedna meštanka Vlasotinca.

U Centru za socijalni rad Vlasotince svojevremeno su istakli da su i oni zapanjeni onim što je učinio Janković i da će najverovatnije nešto preduzeti tim povodom.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike