Progovorio otac koji se javno odrekao maloletne dece: Ovako objašnjava svoj postupak!

02.03.2023

11:27

0

Odbacuje navode da je ikog maltretirao, tvrdi da je žrtva

Progovorio otac koji se javno odrekao maloletne dece: Ovako objašnjava svoj postupak!
Copyright Foto; Jugmedia

Nakon što je Vlasotince oblepljeno plakatima na kojima se jedan otac javno odriče svoje maloletne dece, novinari su uspeli da stupe u kontakt sa njim i provere da li je reč o nečijoj neslanoj šali. Kako  je otac Marko Janković kazao - ne, nije šala.

Kazao je da se na taj potez odlučio iz očaja zbog porodičnih problema, navodeći detalje zamršene porodične situacije, piše Telegraf.

Janković je kazao da se u proteklom periodu razveo od supruge, da je zabrinut za svoju decu, kao i da se odselio iz Vlasotinca.

Za sebe kaže da je fizički radnik, koji se tako izdržava, i da plaća alimentaciju.

Kaže da nije nikoga maltretirao, već da je on žrtva.

Otkriva i da su posredi bili razni sudski postupci, te da su se u razrešenje tih situacija uključivale nadležne institucije, centar za socijalni rad, tužilaštvo, sud, ali i da bio u zatvoru.

Podsetimo, na plakatima koji su osvanuli u malom mestu na jugoistoku Srbije, stoji izjava oca da se odriče sina V. J. i ćerke N. J.

- Ja Marko Janković Kmet, rođen 1988. godine u Leskovcu, odričem se svog sina V. J. rođen 2013. u Leskovcu i svoje ćerke N. J, rođene 2017. godine u Leskovcu. Ovom prilikom želim da izjavim da za gore navede osobe ne želim da snosim nikakve posledice zbog nemara njihove majke i same dece sa kojima sam proživeo golgotu - stoji na plakatu.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike