Špankinja usred Srbije pravi komplet lepinju! Živi u Smederevskoj Palanci, najviše joj se dopada "prase parti" (FOTO)

02.03.2023

22:27

0

Autor: J.N.

Među snimcima koje objavljuje vidi se da je bez problema ovladala i srpskom kuhinjom, pa je pripremila i ukusnu komplet lepinju

Špankinja usred Srbije pravi komplet lepinju! Živi u Smederevskoj Palanci, najviše joj se dopada "prase parti" (FOTO)
Copyright Instagram/laganosp

Naša Srbija je lepša od Pariza! Ili cele Španije? Ako je verovati utiscima mlade devojke koja je špansko sunce i Barselonu zamenila Srbijom i doselila se u Smederevsku Palanku - ovo je tačna tvrdnja!

Ona je objavila video na društvenoj mreži TikTok, gde aktivno prenosi impresije našom zemljom, i otkrila šta ju je najviše iznenadilo kad se doselila ovde.

Rupe na putu su joj bile jako čudne jer, tvrdi, "kamion bi mogao upasti u njih". Osim rupa, neprijatno su je iznenadili i automobili parkirani po trotoarima, zbog čega ne može da se šeta normalno već mora preko ulice "a to nije bezbedno".

 

 

- Sećam se kada sam išla da kupim lubenicu, na ulici je jedna žena prodavala. Jedna velika lubenica je mnogo jeftinija nego u Španiji. U Barseloni je mnogo skupo, pet evra je jedan kilogram, a ovde je bilo 20 dinara kilo - proča devojka iz Španije koja govori srpski, a i muž joj je iz Srbije.

"Prase parti" najjači utisak

Ona je otkrila i kako joj je bilo kada je prvi put išla na vašar.

- Kada sam išla na vašar prvi put, pa to je "prase parti". Mnogo prasića ima, nisam mogla da verujem. Nisam to nigde videla - rekla je ona.

 

@laganosp Domaća jaja, puuuuno kackavalja, pretop, puuuno slanine (i ljubavi) 💘💘💘💘💘💘💘 TOOOOOP 🔥🇪🇦🇷🇸 LAGANO. SMEDEREVSKA PALANKA📌 . . . . #foodietiktok #foodrecipe #sendvic #foryoupage #fypシ #foryourpage #kompletslanina #viraltiktok #trending #foodie #smederevskapalanka #serbia #srbija #fyp #uzivaj #srpskirestoran #ukusno #balkantiktok #spanjolka #serbianfood #yummy #samolagano ♬ Chill out lofi hip hop(912904) - osuga satoshi

 

Među snimcima koje objavljuje na svom nalogu vidi se da je bez problema ovladala i srpskom kuhinjom, pa je pripremila i ukusnu komplet lepinju.

U komentarima su korisnici ove mreže bili oduševljeni time kako govori srpski i poručili joj da će ovde videti stvari kojih nema nigde na svetu.. "pa, Kusturica je sa nama dobio tri Oskara", jedan je od komentara ispod videa.

"Fora je da je mi razumemo i kad ne priča na srpskom, preslatka je", "isto kao moj muž Švajcarac kad ode u Srbiju svašta se nagleda i on kaže da mi Srbi jedemo prasetinu i za doručak", "ti si super, obožavam tvoje snimke"... samo su neki od mnogobrojnih pozitivnih komentara ispod ovog videa.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike