U Čačku Deda Mraz deli poklone, ali ih i dobija: Jedini vozač rikše u Zapadnoj Srbiji dobio novo prevozno sredstvo (FOTO)

14.01.2023

20:40

0

Kada je napustio svoj stalan posao, Dragan nije sedeo skrštenih ruku i rešio je da pokrene svoj sopstveni biznis i tako je postao prvi vozač rikše u Zapadnoj Srbiji

U Čačku Deda Mraz deli poklone,  ali ih i dobija: Jedini vozač rikše u Zapadnoj Srbiji dobio novo prevozno sredstvo (FOTO)
Deda Mraz iz Čačka - Copyright RINA

Mladi Čačanin, Dragan Tolić, još pre dve godine pokazao je da dobre ideje uvek imaju i dobar prolaz, pa je tako postao prvi i za sada jedini vozač rikše u Čačku ali i u čitavoj Zapadnoj Srbiji.

Mališane uveseljava tako što vrlo često menja svoje kostime, pa je decu glavnim gradskim ulicama prvo vozio spajdermen, pa betmen... ali tokom praznika bio je i vredni Deda Mraz koji je mnogima podelio poklone. Ipak, na kraju ove praznične sezone i on je dobio jedan poklon i to od grada, a u pitanju električni bicikl.

RINA
 

- Ovo je samo mali znak zahvalnosti i pažnje prema mladiću koji duže od dve godine raduje našu decu i njihove roditelje. Nadamo se da će to nastaviti da radi u narednom periodu, a da će mu električni bicikl u tome pomoći", rekao je za RINU gradonačelnik Čačka, Milun Todorović.

Kada je napustio svoj stalan posao, Dragan nije sedeo skrštenih ruku i rešio je da pokrene svoj sopstveni biznis i tako je postao prvi vozač rikše u Zapadnoj Srbiji. Njegova mašina na pedale jezdi gradom na Moravi, a ovaj mladić iznova oduševljava. Kada je odlučio da za mališane bude Deda Mraz što je naišlo na pravo oduševljenje u Čačku.

RINA
 

- Mnoga deca upravo tokom praznika stvaraju svoje najlepše uspomene iz detinjstva i zato sam želeo da na neki način i ja doprinesem tome. Rikšu sam pretvorio u novogodišnju kočiju, a vozi je Deda Mraz lično. Mališani su zaista oduševljeni, kao i roditelji i neretko se dešava da se na vožnju čeka i u redu. Fotografisanje je obavezno. Zahvalan sam što je i grad Čačak prepoznao moj trud i ovaj poklon mi je svakako ulepšao dan i godinu - kaže kroz osmeh Dragan.

Da postane vozač rikše ovaj Čačanin želeo je još od detinjstva i srećan je što se taj njegov san ostvario. Dragan je još samo jedan dokaz da kad radite ono što volite morate da uspete u tome.

RINA
 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike