Čačani prave feštu za doček srpske Nove godine: Na Gradski trg stiže velika zvezda folk-pop muzike Aco Pejović

11.01.2023

21:55

0

Nezaboravan provod je zagarantovan

Čačani prave feštu za doček srpske Nove godine: Na Gradski trg stiže velika zvezda folk-pop muzike Aco Pejović
Copyright RINA

Čačanima će za doček srpske Nove godine na Gradskom trgu biti organizovana prava žurka, jer Grad Čačak i Turistička organizacija Čačka organizuju koncert jednog od najpopularnijih srpskih izvođača. Za doček 13. januara uveče sugrađane i goste zabavljaće Aco Pejović. Dugoočekivani spektakl zakazan je za 23 časa, na Gradskom trgu u Čačku.

„Dugoočekivani nastup Aca Pejovića uveseliće sve posetioce i Čačane koji se odluče da srpsku Novu godinu dočekaju u gradu na Moravi. Reakcije sugrađana i velikog broja ljudi iz okolnih gradova navode na to da će događaj biti veoma posećen“, navode iz TO Čačka za agenciju RINA.

„Dugi niz godina, osluškujući želje sugrađana, odlučili smo da organizujemo koncert Aca Pejovića, jednog od najpopularnijih srpskih izvođača. Ovo je poslednji u nizu koncerata u okviru bogatog novogodišnjeg programa u Čačku“, dodaju iz TO Čačka.

Podsetimo, koncerti velikih zvezda Tonija Cetinskog i Željka Vasića, na čijem nastupu je gost bio Dejan Petrović sa Big Bendom, okupili su više hiljada posetilaca, koji su se, uprkos hladnom vremenu, fantastično proveli i dočekali novu 2023. godinu.

„Veliki broj Čačana, ali i gostiju sa strane, posetio je prethodno održane koncerte. Najbolji pokazatelj posećenosti su maksimalno rasprodati hotelski kapaciteti, u kojima su boravili kako domaći, tako i inostrani gosti. Na to je, svakako, uticao veoma bogat i sadržajan kulturni program u okviru novogodišnjih praznika, ali i sve veća vidljivost grada Čačka na turističkoj mapi Srbije“, saopštavaju iz TO Čačka.

Pozivamo sve zainteresovane da prisustvuju koncertu fantastičnog izvođača Aca Pejovića i uživaju u njegovim vanvremenskim hitovima. Nezaboravan provod je zagarantovan.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike