Od sutra normalizacija saobraćaja na pruzi Beograd - Novi Sad!

13.01.2023

19:59

0

Kompanija “Srbija Voz” je uputila izvinjenje putnicima zbog neprijatnosti prouzrokovanih nesavesnim ponašanjem pojedinaca i zahvalila se na razumevanju i strpljenju

Od sutra normalizacija saobraćaja na pruzi Beograd - Novi Sad!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Povodom usporavanja i kašnjenja vozova na relaciji Beograd-Novi Sad, do kojih je došlo zbog krađe delova kontaktne mreže od strane za sada nepoznatih počinilaca, Srbija Voz je saopštio da se od sutra na ovoj relaciji očekuje normalizacija saobraćaja.

Nakon prolaska poslednjih putničkih vozova večaras od 23.30 časova počinje sanacija kontaktne mreže kako bi se do ujutru omogućio redovan putnički železnički saobraćaj.

Kompanija "Srbija Voz" je uputila izvinjenje putnicima zbog neprijatnosti prouzrokovanih nesavesnim ponašanjem pojedinaca i zahvalila se na razumevanju i strpljenju.

- Svako uništavanje i neovlašćeno preuzimanje delova i opreme železničke infrastrukture koja pripada svim građanima predstavlja krivično delo kojim se nanosi ogromna šteta železnici i ugrožava bezbednost železničkog saobraćaja - navedeno je u saopštenju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike