Gužva na graničnom prelazu Dobrakovo: Završava se praznični produženi vikend, na stotine Srba odmor provelo na crnogorskom primorju!

03.01.2023

17:35

0

Pojačan intenzitet saobraćaja ne bi trebalo ni da čudi, jer su gradovi na primorju prethodnih dana bili puni turista iz Srbije

Gužva na graničnom prelazu Dobrakovo: Završava se praznični produženi vikend, na stotine Srba odmor provelo na crnogorskom primorju!
Gužva na graničnom prelazu Dubrakovo - Copyright Foto: RINA

Praznični novogodišnji vikend je završen, a da je veliki broj građana odlučio da odmor provede na crnogorskom primorju pokazuju gužve na graničnim prelazima i na ulazu u Srbiju.

Na Dobrakovu su formirane dugačke kolone vozila, a čeka se oko sat vremena da bi se nastavio put.

- Od Budve do granice vožnja je protekla odlično, nije bilo većih gužvi. Tek sad vidimo koliko u praksi znači ovaj auto-put sa kojim smo izbegli kolone u kanjonu Morače. Na granici je međutim nastao kolaps, čekamo već oko 45 minuta i ne znam kad ćemo stići da pređemo - kaže za RINU vozač Darko Jovanović.

Dok je na Dobrakovu gužva, na graničnom prelazu Jabuka između Pljevalja i Prijepolja nisu zabeležene veće gužve tokom prazničnog vikenda.

Pojačan intenzitet saobraćaja ne bi trebalo ni da čudi, jer su gradovi na primorju prethodnih dana bili puni turista iz Srbije.

Nakon sinoćne ogromne gužve na prelazu Kotroman ka Bosni i Hercegovini trenutno stanje je mnogo bolje i nema dugih zadržavanja na granici, niti kilometarskih kolona.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike