Autobusom punim putnika preprečio preko livade: Neviđena bahatost srpskog vozača na graničnom prelazu sa Mađarskom (VIDEO)

06.12.2022

12:33

0

Vozači koji su čekali u kolonama ostali bez teksta

Autobusom punim putnika preprečio preko livade: Neviđena bahatost srpskog vozača na graničnom prelazu sa Mađarskom (VIDEO)
Neviđena bahatost srpskog vozača - Copyright RINA

Gužve na graničnim prelazima sa Mađarskom nisu retkost i nema dileme da su tada vozačima neophodni strpljenje i živci kao konopci.

Sve to izgleda da nije imao muškarac koji se našao za volanom autobusa jedne poznate turističke agencije u Srbiji koji je, ne želeći da čeka red, preprečio preko zelene površine, ne obazirući se na druge učesnike u saobraćaju i   kršeći veliki broj pravila.

 

- Gledao sam ga u neverici kako pod punim gasom, za volanom autobusa koji je bio pun putnika, prelazi preko livade, dok smo svi mi ostali u kolonama čekali po nekoliko sati. Zapitao sam se ko nam sve vozi ljude, odakle mu pravo da se tako bezobrazno ponaša. Sutra će prevoziti našu decu i izazvati haos na kolovozu - priča vozač Mirko S. za agenciju RINA.

Ovaj saobraćajni incident dogodio se u blizini pograničnog sela Reske u noći između subote i nedelje, kada su bile ogromne kolone, a samim tim je veliki broj vozača čekao na graničnom prelazu da uđe u našu zemlju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike