Srećan kraj potrage! Bea je na sigurnom: Boško imao veliki problem, pa nudio čak i BMW za psa, a evo gde su ključevi od automobila (FOTO)

17.08.2022

13:25

0

Autor: J.B.O.

Beu je našla devojka kod koje je bila zbrinuta nekoliko dana

Srećan kraj potrage!  Bea je na sigurnom: Boško imao veliki problem, pa nudio čak i BMW za psa, a evo gde su ključevi od automobila (FOTO)
pas - Copyright Facebook/Бошко Милошевић

Boško Milošević iz Veternika koji je nudio svoj BMW samo da mu vrate psa Beu našao je ljubimca. On je time rešio veliki problem sa svojom decom, koja zbog gubitka kuce nisu htela ni da pričaju sa njim.

Kako je Boško ispričao za 24sedam, Beu je našla devojka kod koje je bila zbrinuta nekoliko dana. Kada je videla priču u medijima odlučila je da psa odmah vrati vlasniku iako se, kako prenosi Milošević, vezala za njega.

- Bio sam kod drugara kada mi je zazvonio telefon, javila mi se devojka iz naselja i rekla da je pas kod nje, ja u početku nisam verovao, mislio sam da se neko šali sa mnom. Pričali smo nekoliko minuta, bio sam nekako van sebe, pitao sam da li je stvarno pas kod nje, odgovorila je potvrdno. Seo sam u automobil i odmah krenuo. Dok sam vozio ka njoj poslala mi je poruku da nas čeka ispred zgrade sa psom. Odmah kad sam stigao video sam moju Beu, to je bio moj pas - prepričava Boško susret čijoj sreći nije bilo kraja.

Prema njegovim rečima, devojka mu je ispričala da je Beu zapazila usput dok je šetala, odnela je kod veterinara jer je u momentu kada je našla imala povredu noge i slomljen nokat.

Boško ističe da je Bea bila lepo zbrinuta, okupana, odvedena je kod veterinara.

Milošević je upravo zbog toga još više poželeo da se oduži devojci iz Veternika, te joj je ponudio ključeve od svog BMW-a, baš kao što je i obećao. Naravno, ona nije prihvatila poklon, ali je srećni vlasnik već smislio način da joj se oduži.

- Devojka nije htela ništa, ali ja imam plan. Već sam smislio kako ću da joj se odužim za to što je brinula o Bei - govori Boško za 24sedam.

Miloševićeva porodica je presrećna zbog povratka njihovog ljubimca, a naročito deca.

- Uh, deca... Plakali smo zajedno, odavno ih nisam video tako srećne. Nemam reči. Vraćena su mi, zapravo, deca, mir među nama, sreća, radost - zaključuje Boško.

Da podsetimo, Bošku Miloševiću je pre nekoliko dana nestao pas. Tražio ga je svuda, lepio plakate, proveravao svaku dojavu, a ponudio je i svoj automobil marke BMW u zamenu za kucu Beu.

On je objasnio zašto mu je pas toliko važan i kako se odlučio na to da ponudi automobil u zamenu za psa Beu rase "ši - cu".

- Psa sam uzeo deci, imam dve ćerke i njima sam ga kupio. Rastao sam se sa suprugom pre tri meseca i ćerke su mi psa ostavile na čuvanje na 5 dana i zbog toga imam veoma veliki problem, deca su mnogo ljuta na mene - obrazložio je Boško Milošević.

Iako je već polako gubio nadu, pas je pronađen i na sigurnom.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike